Otthon

Tudtad, hogy a papírtáskát mennyi mindenre lehet használni? (x)

Legyen szó karácsonyi ajándékozásról, vagy születésnapi ünneplésről, az az illető, aki ajándékozni nagyon szeret, de a csomagolásban nem a legjobb, egyszerűbb és praktikusabb ha a papírtáskák mellett teszi le a voksát, ezzel sok kellemetlenségtől, és bosszankodástól tudja megóvni saját magát. Az ajándék méretétől függően tudjuk kiválasztani a számunkra legideálisabb papírtáskát, arról nem is beszélve, hogy ma már nagyon sok mintában gyártják a szebbnél szebb tasakokat, amit a megajándékozott később még akár tovább is tud használni.

Tudtad, hogy a papírtáskát mennyi mindenre lehet használni? (x)

De a papírtasakok felhasználása természetesen nem áll meg az ajándékozásnál. Egyre több üzletben, boltban választhatunk manapság már a műanyag zacskók, és a papírtáskák, és tasakok között, ha fizetéskor el szeretnénk valamibe pakolni a megvásárolt holmijainkat. Sok helyen pedig már választási lehetőségünk sincs, a legtöbb gyógyszertárban, és pékségben például már csak papírtáskában tudjuk elhozni az ott vásárolt dolgainkat. A műanyag szatyrok ára az elmúlt évek alatt rohamosan elkezdett emelkedni, így egyre többen válasszák vásárlás során a praktikus papírtasakokat.

Az emberek hány százaléka használja manapság vásárláskor a papírtáskákat?

Szerencsére egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek azok a csomagolóanyagok, melyekről elmondható, hogy környezetbarát, de sajnos még mindig van jó néhány vállalkozó, aki a mai napig nagyon csekély figyelmet fordít a környezetbarát megoldásokra, például a papírtasak bevezetésére.

A papír csomagolóeszközök egyik legnagyobb előnye, hogy olcsó, használatával pedig hozzájárulhatunk környezetünk megóvásához, Földünk életének meghosszabbításához is.

Egy felmérésből nemrég kiderült, hogy azok az embereknek, akik a nagyobb üzletekbe járnak rendszeresen lebonyolítani a heti bevásárlásukat, csupán 55%-uk válassza a papírtasakokat, pedig azok sokkal több előnyös tulajdonsággal rendelkeznek, mint a műanyag társaik. Olcsóbbak, használatuk egyszerűbb, környezetkímélőbbek, és sokkal többször tudjuk őket használni, mint a vékony reklámszatyrokat amik már akár az első használat során kiszakadhatnak. Gyakran az is előfordul, hogy ezek a táskák már eleve újrahasznosított papírból készülnek, ennek köszönhetően előállításuk sem gyakorol hatalmas károsító hatást a Földünkre.

Milyen módon lehet figyelemfelkeltő reklámfelület egy egyszerű papírtáskából?

Bár talán az emberek túlnyomó többsége ma már tudja, hogy a műanyag szatyroknak és zacskóknak jóval hosszabb ideig tart a lebomlásuk, mint a papírtáskáknak, a pontos számokkal sokan sajnos egyáltalán nincsenek tisztában. A sokkoló igazság az, hogy a vastagságuktól és fajtájuktól függően a műanyag táskák, és zacskók környezetbeli lebomlása akár 400-1000 évet is igénybe vehet. A Környezetvédelmi Szövetség adatai szerint a műanyag hulladékok több mint 90%-a rövid időn belül bekerül az óceánjainkba, így ezek leginkább a vízi élővilágra jelentik a legtöbb veszélyt.

A papírtáskák egyik legnagyobb előnye, hogy rendkívül olcsón előállítható, és megvásárolható, könnyedén, egyszerűen egyedivé, tökéletes reklámfelületté alakíthatóak.

A papírtáska például abban az esetben is nagyszerű választás lehet, ha egy új vállalkozást szeretnénk beindítani, új éttermet, cukrászdát, boltot nyitottunk, vagy új termékünket, szolgáltatásunkat szeretnénk elkezdeni népszerűsíteni.

Hol érdemes papírtáskát vásárolni?

A papírtáskára méretének és sima felületének köszönhetően szépen rá tud férni egy cég logója, neve, sőt még akár az elérhetőségei is. A szórólapokkal, és a névjegykártyákkal ellentétben az emblémázott papírtáskák nem szoktak a kukában landolni néhány perc eltelte után, hiszen alapvetően egy használati tárgyról beszélünk, amit az emberek nagy többsége napi rendszerességgel használ. Mivel a papírtáskák meglepően strapabíróak tudnak lenni, egy logóval ellátott papírtáska hosszú időn keresztül megállhatja a helyét mint marketingeszköz.

Tudtad, hogy a papírtáskát mennyi mindenre lehet használni? (x)Azok a vállalkozók, akik számára kicsit is fontos a környezetvédelem biztosan törekedni fog arra, hogy a praktikus, és kedvező áron elérhető papírtáskákra váltsa le a környezetszennyező műanyag zacskókat. A papírtáskák közül a cimkepláza kínálatában különböző árnyalatokban, és eltérő méretekben találhatunk italtasakokat, elviteles táskákat, borostáskákat egyaránt. Rendelhetünk sodrottfüles, szalagfüles, vagy akár esztétikus, és elegáns zsinórfüles változatot is belőle, szükség szerint akár nagy tételben is.

Összehajtogatva ezek a papírtáskák igen kis helyen is elférnek, így tarthatunk néhányat a táskánkban, vagy a kocsink csomagtartójában, abban az esetben ha váratlanul be kell ugranunk pár dologért a boltba. Így spórolhatunk is, hiszen nincs szükség arra, hogy minden alkalommal új táskát vásároljunk.

A webáruház könnyen kezelhető felületén néhány kattintással kiválaszthatjuk a számunkra legtökéletesebb méretű, és színű papírtáskát. A Címkepláza weboldalán magas színvonallal, és kiváló minőséggel rendelkező egyedi papírtáskák nyomtatására is van lehetőségünk abban az esetben ha a papírtáskát mint marketingeszközt is szeretnénk használni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top