Megesett az emberek szíve egy parányi fűnyíróval bajlódó apukán

nlc | 2022. Június 30.
Blake Mealy rosszul mérte fel, mekkora szerkezet is kéne az új házuk környékén nővő fű levágásához.

Szívmelengető történetet osztott meg a My Modern Met, melynek főszereplője egy fiatal édesapa, aki családjával nemrég vett házat virginiai Blue Ridge-hegység lábánál és a közösségi média közönsége.

Képünk csupán illusztráció (Fotó: Pixabay)

Blake Mealy nagyon boldog volt, hogy a mesés tájon új életet kezdhet családjával, elkövette azonban azt a hibát, hogy nem mérte fel reálisan, mekkora füves terület veszi körül az ingatlant. Tapasztalat híján a boltban egy igen apró fűnyírót vásárolt és, noha hamar rádöbbent, hibázott, eldöntötte, nem hagyja magát. Az apró szerkezettel is nekivágott a gyeprendezésnek. Tette ezt ráadásul úgy, hogy a hátán egy hordozóban figyelte a folyamatot a kisgyermeke.

Ahogy manapság meglepően gyakran, most is volt egy hozzátartozó, aki az adott helyzetben meglátta a a közösségi média tartalom potenciált. Ez esetben az illető Blake Mealy felesége volt, aki levideózta férje suta és hosszadalmas erőfeszítéseit, kiposztolta a felvételt TikTok-ra, majd elment lezuhanyozni.   

Mikor visszaért és ismét kinézett az ablakon, nagyon meglepődött. Az udvarukon ugyanis több idegen jelent meg, mind egy-egy fűnyíróval, hogy segítsenek Blake Mealynek és közös erővel rövid idő alatt végeztek is a munkával.

Exit mobile version