nlc.hu
Otthon

Így újítsd fel a hűtődet

Utálta az idejétmúlt hűtőt, úgyhogy átfestette

A hűtő általában nem a konyha legszebb része, főleg nem, ha már jó pár éves múltra tekint vissza, és leharcolt.
Hűtő

Mitől lesz esztétikus egy konyha? Nyilván a válasz az, hogy ez egyéni ízlés kérdése, de az biztos, hogy a modern kiegészítőknek nagy szerep jut abban, hogy igazán trendinek ítélhessünk egy főzőhelyiséget.

A pénztárcabarát renováláshoz már rengeteg különböző ötletet adtunk – például, hogy hogyan lehet átfesteni a konyhabútort vagy eltüntetni a nem tetsző csempét –, de kritikus pont lehet a hűtő is. Az ember általában nem az alapján választ magának hűtőszekrényt, hogy az mutatós legyen, az energia besorolás és a praktikus kialakítás sokkal inkább fontos szempont, ez azonban nem jelenti azt, hogy ne lehetne ezt is egyedi stílussal feldobni. És mint mindig, a TikTokon erre is találni ötletet.

A @myhouseof8 nevű felhasználó krétafestékkel kente le a hűtőjét, majd a fogantyúkat szintén azzal fújta le. Hogy tartós legyen, mindkettőt átlátszó lakkal kezelte, a végeredmény így sokkal jobban passzol a konyhájába. Ezzel nem azt akarjuk mondani, hogy mindenki fesse rózsaszín-aranyra a hűtőjét, de kiindulásnak tökéletes, főleg, ha egy olyan darabról van szó, ami már szebb napokat is látott.

@myhouseof8 Fridge: chalk paint & top clear protective poly. Rustoleum spray paint for the hardware & topped with poly! #diyproject #homedecor #diys #painted ♬ Sunroof - Nicky Youre & dazy

Nyitókép: Depositphotos

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top