nlc.hu
Otthon

Kis költségvetésű konyhafelújítás fóliával

Alig 20 ezret költött a konyhafelújításra, de mintha nem ugyanazt a helyiséget látnánk

Csak annyit mondanánk, hogy kis költségvetésű megoldás is járthat hatalmas átalakulással. Ha nem hiszed, akkor a következő TikTok videó neked szól!

Azért szeretjük a TikTokot – többek között –, mert kiapadhatatlan forrása a DIY projekteknek. Legyen szó erkély-átalakításról, a fürdőszoba újra gondolásáról, vagy akár a konyha felújításáról, itt biztosan talál az ember inspirációt. Ráadásul nagyon sok olyan tartalom van, ami kifejezetten pénztárcabarát megoldást kínál, most is egy ilyenbe futottunk bele a videók pörgetése közben.

Az @emmabeaumont9 nevű felhasználó modernebbé szerette volna tenni a konyháját, ugyanis úgy érezte a barna szekrények és a fekete pult már kissé idejétmúltnak hatnak. A lehetőségek közül a fóliákra esett a választása, ezt nagyon könnyű felsimítani a szekrényekre, és az ára sem hajmeresztő. Emma sem költött többet sokkal, mint 53 font, ami nagyjából 20 ezer forintot jelent.

Konyha felújítás TikTok

Fotó: TikTok/@emmabeaumont9

Ezután tisztítószerrel – de az ecetes oldat is tökéletesen megteszi – zsírtalanította a felületeket. Ha te is követnéd a példáját, ezt a lépést ne hagyd ki, különben nem fog a fólia tökéletesen ragadni.

Méretre szabta a fóliát, és a szekrényajtókat fehérrel, a pultot pedig fa erezetes, szürke változattal fedte be, ami most trendinek számító kombináció. A helyiség egészen új külsőt kapott és tényleg nyoma sem maradt a korábbi, unalmas hatásnak.

Ha kíváncsi vagy, milyen lett, akkor a videóban megnézheted:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top