nlc.hu
Otthon

Konyhafelújítás olcsón

Alig 20 ezret költött a konyhafelújításra, de olyan, mintha lakberendező csinálta volna

Egy renoválás nem feltétlenül jelent milliós összeget.

A lakásfelújításról a legtöbben hatalmas összegekre asszociálnak, pedig néha elég egy kisebb befektetés is ahhoz, hogy egészen új arculatot kapjon egy-egy helyiség. Például a kiegészítők cseréje sok esetben hatalmas változást tud hozni, de akár egy festéstől is újjászülethet a lakás, erre a legjobb példa a következő TikTok videó, ahol a konyhát álmodták újra némi szürke színezettel

Konyhafelújítás TikTok

Fotó: TikTok/@rebeccameechan2

A rebeccameechan2 nevű felhasználó töltötte fel renoválós videóját, melyben az idejétmúlt kockás csempét és a konyhaszekrények ajtajait festette szürkére. Mindkettő egyforma színt kapott, ami elsőre talán soknak tűnhet, de a végeredmény magáért beszél: az ódivatú helyiséget felváltotta a modern benyomás. Az egészért pedig mindössze 50 fontot, azaz alig 20 ezer forintot fizetett. 

Szerencsére egy ilyen átfestéshez már nincs szükség feltétlenül szakember segítségére, a boltokban olyan univerzális festékeket lehet kapni, amik több felületen is használhatóak, ám a lényeg, hogy utóbbiakat alaposan meg kell tisztítani minden szennyeződéstől ahhoz, hogy a végeredmény tartós maradjon.  

A fekete és króm kiegészítők összhangjával olyan, mintha nem is egy DIY projekt, hanem egy lakberendező ténykedése köszönne vissza az előtte-utána pillanatokról. 

@rebeccameechan2 Productive Sundays, full kitchen in under £50 😀 #DIYkitchen #renovation #DIY #budget ♬ Backyard Boy - Claire Rosinkranz

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top