nlc.hu
Otthon

Panel erkély felújítása a TikTokon

Igazi édenkertet varázsolt a leharcolt panelerkélyből

Ennél jobb inspirációra nincs szükség, ha te is átalakításba fognál.
Panel erkély felújítás

A panelerkélyek nem feltétlenül a szépségükről híresek, a betontömb és üvegfal kombinációja a legritkább esetben mutat jól. Ugyanakkor egy csomó felújítási ötletet találni a neten, amikből könnyedén lehet inspirálódni, és a felújításhoz nem is kell feltétlenül százezreket költeni. 

Balogh Vivien Diána TikTok-videója erre a tökéletes példa, aki néhány egyszerű megoldással már-már édenkertet varázsolt az alig két négyzetméteres teraszból.

A TikToker a korlátot simára csiszolta, majd korróziógátló alapozóval lefestette, amit egy barna fémfestékkel is átkent. A padlóra klikkelhető faburkolatot tett – konkrétan már ez a lépés fényéveket dob az erkély megjelenésén –, és végül egy szintén fából készült polccal egészítette ki az egészet, amire rengeteg csodás növény került

A terasz másik sarkában egy aprócska kültéri fotel és asztal kapott helyet a reggeli kávézásokhoz, és a padlóra is került néhány csodás zöld növény a dzsungelhangulat kedvéért – őszintén, ez volt az, ami igazán feltette az i-re a pontot.  

Akár felújításon gondolkodsz, akár csak szereted a DIY-projekteket, ezt érdemes megnézni! 

@viviendianabalogh Egy kis nyári erkély DIY👩🏽‍🎨👩🏽‍🔧🪜 Festék: Trinát zománcfesték (502 barna) Padló: IKEA Runnen Polcos tartó: IKEA Tordh Kis asztal: IKEA Gladom Kis virágtartó: IKEA Knarrevik #diy #balcony #balconydiy #doityourself #gardening #summer #erkély #erkélykert #handmade #art #homedecor #design #craft #love #woodworking #crafts #home #diyprojects #homemade #decor #diyhomedecor #wood #creative #instagood #diycrafts #diyproject #crafting ♬ Cracker Island (feat. Thundercat) - Gorillaz

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top