nlc.hu
Otthon

Házilag újították fel a lelakott loggiát

Házilag újították fel a lelakott loggiát: az eredmény irigylésre méltó

A fiatal pár a saját kezébe vette a felújítási projektet, és nem túlzás azt állítani, hogy kihozták a loggiából a maximumot.

A jó idő egyúttal azt is jelenti, hogy végre simán ki lehet ülni a reggeli kávéval az erkélyre, és élvezni a korai napsugarak játékát. Persze az élmény akkor igazán teljes, ha ehhez egy olyan környezet is tartozik, amiben öröm ezt megtenni.

Loggia felújítás

Fotó: TikTok/@abigelcsaszar

Korábban már bemutattuk egy erkély felújítását, amiből a tulajdonosai igazi édenkertet varázsoltak, sőt. Egy raklapokból összerakott kültéri pad elkészítését is elhoztuk videón.

A következőkben az #abigelcsaszar nevű TikTok-felhasználónak hála egy loggia felújítása következik, amit a fiatal pár a saját két kezével tett rendbe.

Az alapok finoman szólva sem voltak valami kedvezőek. A fal rossz állapotban volt, ezért az egészet újra kellett vakolni, festeni. A korlát is felújításra szorult, így festés által ez is új színt kapott. A párkány szintén a végét járta, ezért teljes cserét igényelt, de a pár ezt is saját magának barkácsolta, szakember segítsége nélkül.

Miután az alapok elkészültek, a padlót klikkes elemekkel dobták fel, amire kültéri szőnyeg került, illetve egy asztal, valamint két szék is elfoglalhatta a méltó helyét odakint. 

Bár a dekorálás része a dolognak még várat magára, már így is elképesztő az átváltozás. Bőven lehet belőle inspirálódni, ha te is éppen azon gondolkodsz, hogyan dobd fel az erkélyedet

@abigelcsaszar Megérkeztem a loggia felújítás második részével. 🥰 Végre elérkeztünk a számomra legizgalmasabb részhez, ami a dekoráció és a csinosítgatás. A következő videóban már érkezem is az eredménnyel. 🥰😍 #teraszfelújítás #erkely #erkelydekor #terasz #újotthonprojekt #otthonszépítés #lakberendezés #balconymakeover #balconyideas #lakberendezésiötletek ♬ vlog, chill out, calm daily life(1370843) - SUNNY HOOD STUDIO

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top