nlc.hu
Otthon
Panelerkély felújítása két lépésben

Csupán két dolgot cserélt ki a panelerkélyen, modern teraszt kapott

Ez a kivitelezés a legjobb példa arra, hogy mennyit számítanak az alapok: elképesztő lett a változás, még kiegészítők nélkül is. Nézd meg a saját szemeddel!

Talán te is gondolkodsz már egy ideje azon, hogy az erkély felújításába belefogj. Most, hogy itt a jó idő, az ember szereti rendben tudni a teraszát, mindegy, mennyire pici, hiszen nincs annál felemelőbb, mint a reggeli kávét itt elfogyasztani. Vagy este, egy pohár borral kiülni beszélgetni.

Általában azonban a pénz visszatartó erő: úgy gondoljuk, hogy sokba kerülne egy teljes renoválás. Nos, valóban nehéz ingyen egyről a kettőre jutni, ám a következő videó bizonyítja, hogy már kis anyagi ráfordítással és erőbefektetéssel is micsoda változást lehet elérni!

Panelerkély felújítása

Ez volt a kiindulási alap (Fotó: TikTok/@Gipsz Ádám)

A TikTokon bukkantunk rá a @Gipsz Ádám nevű felhasználó videójára, aki egy régi panelerkélyt álmodott újra. A szolnoki teraszhoz újraburkolta a padlót, illetve a kissé idejétmúlt zöld üveget átlátszó polikarbonát lemezre cserélte. Talán még a korlátot is újrafestette, ez nem derül ki a videóból. (Azonban ez talán még magától is menni fog, ha belevágsz.)

A végeredmény? Egy modern, hívogató, melegséget sugárzó erkély, ami csak arra vár, hogy néhány virág egy kis csinosítás után végre használatba vegyék.

Korábban már mutattunk hasonló átalakuláson átesett teraszt, ami szintén lenyűgöző lett, sőt. Arra is adtunk tippeket, milyen növényeket érdemes ültetni a balkonládába, amik nem igényelnek túl nagy odafigyelést. Low budget jeligére pedig egy raklapokból készíthető kültéri padot is megosztottunk, ezt is érdemes csekkolni, hogy teljes legyen a kép.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top