nlc.hu
Otthon

Retró mosdóhelyiség felújítása TikTok videón

Álomfürdőt csinált a retró mosdóhelyiségből

Annyiszor mondtuk már, hogy egy kis képzelőerővel a legrégimódibb vagy adott esetben leglelakottabb helyiséget is meseszéppé lehet varázsolni.
Retró fürdőszoba

Hacsak valaki nem a Rothschild vagyon örököse azért jellemzően megvannak a maga határai azt illetően, hogy mennyit tud egy felújításra szánni. A TikTok ilyen szempontból kiapadhatatlan forrása a jobbnál jobb ötleteknek, sok esetben olyan megoldásokat is találni a platformon, akik filléres kivitelezés mellett is elképesztő változást hoznak, korábban konyhafelújításra is mutattunk példát.

A következő fürdőszoba ennél azért nagyobb átalakuláson esett át, de a végeredmény magáért beszél! A hangsúlyt a kontrasztok kapták ebben az esetben, ami jellegzetes enteriőrt kölcsönöz a helyiségnek.

A retró kék csempét leverték, a falak modern burkolatot kaptak. Az ősöreg kádat egy sarokfürdős megoldás váltotta, és a régi mosdót a tükörrel szintén lecserélték egy újszerű darabra. De az abszolút kedvenc az a polcrendszer lett, ami a kád és a mosdó között, illetve felett kapott helyet. Ezen aztán tényleg minden elfér, kivétel nélkül!

@mayakuza Kész a fürdőnk 😍 Sosem hittem, hogy lehet ilyen álom fürdőnk #házfelújítás #újotthon #költözés #move #home #bathroom ♬ Skip to the good part extended - Grace 🙂

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top