nlc.hu
Otthon

Átfóliázott konyhaszekrény TikTok videó

Pár ezerből átmatricázta a konyhaszekrényt, a végeredmény igazi luxus lett

Néha a legegyszerűbb átalakítások azok, amik a legnagyobbat szólnak. Ha nem hiszed, akkor nézd, mire képes egy öntapadós fólia.
Konyha fóliázás TikTok videó

Ha azt mondjuk felújítás, akkor a legtöbb ember szemei előtt megjelennek azok a bizonyos nullák. Pedig egy renoválás nem feltétlenül jelenti azt, hogy akkor az egész lakást szét kell bombázni. Szuper ötletek vannak a neten arra vonatkozóan, hogyan lehet kvázi fillérekből, minimális erőfeszítéssel felújítani egy-egy helyiséget. Erre már korábban is mutattunk példát.

Most viszont egy újabbat hoztunk, amin a konyhaszekrény újult meg, ezúttal nem festékkel, hanem öntapadós fóliával. Ez a megoldás tényleg olcsó, a barkácsüzletekben is számtalan színben elérhető és néhány óra ráfordítással egészen új arculatot lehet vele adni a lakásnak. Valójában pedig nincs másra szükség hozzá, mint egy sniccerre, egy mérőszalagra, egy simító eszközre és a fóliára.

Bár a videó bemutatja, hogyan lehet igazán szépen felapplikálni a matricát, arra nem tér ki, hogy nagyon fontos előtte zsírtalanítani a felületet. Ha nem elég alapos az előkészület, a fólia könnyen lehámlik a szekrényről, ezért megéri picit több időt szánni az alapos takarításra.

Kíváncsi vagy az eredményre? Íme!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top