nlc.hu
Otthon

Retró fotel felújítása TikTok videón

Garázsvásáron, fillérekért vette a retró, csíkos fotelt, valami elképesztő, mit hozott ki belőle

Némi képzelőerővel még a legalulértékeltebb tárgyakba is új életet lehet lehetni. Nem hiszed? Akkor most nagyon figyelj, mert mutatjuk!
Retró fotel

Nem akarunk azzal jönni, hogy régen minden jobb volt, hiszen ez azért így nem egészen helyt álló. Viszont tény, hogy az akár 30-40 éve készült bútorok még mindig bírják a strapát, akkor is, ha már kicsit ütött-kopottak. Szerencsére rengeteg technika létezik ezek felújítására, itt például azt nézheted meg, hogyan lett egy karosszéknek új élete. Itt pedig azt, hogy egy fekete festék mi mindenre képes.

Ha pedig arra vagy kíváncsi, hogyan születik újjá egy retró fotel, akkor ismét jó helyen jársz!

Ez az a típusú ülőalkalmatosság, amiből legalább egy a ’80-as években mindenki otthonában fellelhető volt. A matonicmana nevű TikTok felhasználó egy filléres boltban bukkant rá a darabra, amit szétszerelt, átporszívózott, majd újrakárpitozott. Ehhez mindössze egy bútorszövetre és egy belövőpisztolyra volt szükség, ami minimális kiadás volt, cserébe viszont lett egy igazán egyedi, stílusos darabja, a bolti fotelek töredékéért. Itt megnézheted, hogyan csinálta:

És hogy milyen lett a végeredmény? Mutatjuk:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top