Árverésen vett látatlanul lakást egy amerikai pár és alaposan megbánta

nlc | 2022. Augusztus 26.
Többek közt egy közel két tonnás széf is volt az ingatlanban, melynek tartalma miatt értesítették a rendőrséget.

Izgalmas vállalkozásnak tűnt egy Los Angeles-i pár számára, hogy felújítsanak egy árverésen, potom pénzért, ám látatlanul megvett ingatlant. Tiffany May és barátja Matt azonban hamar rájött, talán mégsem volt a legjobb ötlet belevágni. Kiderült ugyanis, hogy a „por- és vizeletszagú” lakás korábbi lakója rögeszmés gyűjtögető volt, és amit hátrahagyott, nemcsak undorító, hanem kifejezetten aggasztó is volt – számolt be az esetről a The Sun.

Képünk csupán illusztráció (Fotó: Pixabay)

Az új tulajdonosok a lakásban – mely tele volt állati tetemekkel – találtak  többek közt egy hatalmas, közel kéttonnás széfet, benne fegyverekkel, „zsarolásra alkalmasnak tűnő” fotókkal, különös pénzérmékkel, sőt a holmik közt még emberi haj is volt. Tiffany, aki a közösségi médiában dokumentálta követőinek az ingatlannal kapcsolatos felfedezéseiket, azt állította, a széf olyasmit is tartalmazott, amit nem mutathat be és amely miatt egyértelmű volt, hogy kénytelenek értesíteni a hatóságokat.

Szintén aggasztó, hogy az ingatlanba a jelek szerint pár nappal azelőtt betört valaki, hogy megkapták volna a kulcsokat, illetve néhány nappal később egy fiatal férfi megközelítette a párt az utcán, azt állítva, ő a volt tulajdonos unokaöccse és kérné a széfben talált holmikat.

Tiffany és Matt úgy tudják, hogy az előző tulajnak nem voltak hozzátartozói, és végrendelet nélkül halt meg. Mindenesetre a pár végül úgy döntött, jó pénzért profi csapatot bíz meg az ingatlan teljes felújításával, és elvileg szinte azonnal megbánták, hogy egyáltalán licitáltak a helyre.

A közelmúltban sajnos egy új-zélandi család került rettenetes helyzetbe, miután látatlanul megvásárolta egy gazdátlanná vált raktárhelyiség tartalmát. A holmik közt ugyanis több bőrönd is volt, melyekben gyermekek holtteste lapult már évek óta.  

Exit mobile version