nlc.hu
Otthon

Cserpes Laura párkapcsolata

Cserpes Laura ezért nem akarja megmutatni a párját

Immár jobban védi a magánéletét az énekesnő, színésznő.

Cserpes Laura eddig is védte magánéletét, az utóbbi időben azonban erre még jobban odafigyel. Bár boldog párkapcsolatban él, szerelmét azonban nem akarja megmutatni. A 34 éves énekesnő, színésznő úgy véli, a közösségi média arra kényszerít minket, hogy mindent azonnal megosszunk az életünkből, ez lelkileg azonban egyáltalán nincs jó hatással ránk.

Cserpes Laura

Cserpes Laura húzott egy éles határvonalat a magánélet és a szakmai élet között – Fotó: press.tv2.hu TV2 /

Elmondása szerint eddig mindig az volt a reakciója, amikor a magánéletéről faggatták, hogy teljesen elzárkózott, most azonban változtatott ezen a hozzáállásán. “Most az az új tényállásom ezzel kapcsolatban, hogy szívesen beszélek arról, hogy miért nem beszélek erről” – árulta el a Reggeliben Cserpes Laura, aki a közösségi médiára vezette vissza a hozzáállását.

Van egyfajta kényszer az emberben, hogy ami történik vele, azt megossza a követőivel, a barátaival. Szerintem ez nem feltétlenül van ránk jó hatással, sem lelki síkon, sem egyéb síkon. Ezt én is észrevettem magamon. Ez nyilván nem azt jelenti, hogy soha semmit nem fogok megosztani a párkapcsolatomról, mert azt is megosztottam, hogy van párkapcsolatom” – jelentette ki az énekesnő, színésznő, aki szerint vannak olyan dolgok, amiket tényleg csak akkor tud két ember megélni, ha nem törődnek a posztolási kényszerrel. 

Azt gondolom, nem feltétlenül lehet ez jó hatással két ember életére, akik élnék a normális életüket, de közben valahol szinte egy nyomást éreztetnek rajtuk, hogy ‘most akkor beszélj erről!’, ‘nyilatkozz erről!’, tedd ki most ezt!‘ ” – jegyezte meg Cserpes Laura, hozzátéve: ebben egyfajta szabadságharca van a saját életét tekintve. Annak viszont örül, hogy az ismert emberek között immár sokan vannak, akik hasonlóképpen döntöttek, mint ő, mert ők is így érezték.

A párom abszolút partner ebben. Ő teljes mértékben egyetért velem ebben az egészben. Civil élete van és egyébként ő sem az a típus, aki mindent megoszt a social media felületein. Nekünk teljesen természetesen adta magát ez a helyzet” – árulta el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top