nlc.hu
Otthon

Zalatnay fél az első októberi gázszámlától

Zalatnay fél az első októberi gázszámlától

De a gázon nem mer spórolni az énekesnő, mert ha megfázik, nem tud fellépni és pénzt keresni.

Zalatnay SaroltaMeglepetésnek adott interjút, melyben beszélt a karrierjéről, az egészségéről és arról is, hogy tart az októberi gázszámlától, ugyanis egyedül kell megkeresnie a rezsire valót.

Férfi tart maga előtt egy téglát, amire egy aggódó arc van felrajzolva.

(Fotó: Pixabay)

A beszélgetést a 24.hu szemlézte.

Félek az első októberi gázszámlától, a fűtésen nem tudok spórolni. Nem lehet hideg a házban, nem fázhatok meg, mert ha elmegy a hangom, nem tudok fellépni és pénzt keresni. Ha a gázon nem, a villanyon igyekszem takarékoskodni, és az öltözködést is megoldom a régi ruháimból.

– mondta az énekesnő, aki nem költ drága holmikra, és saját bevallása szerint „csak pislog azon, hogy egy-két magyar rappernek hétmillió forintos karórája van”.

Nekem nincs ennyi pénzem. Nem irigylem tőlük, de ha lenne megtakarításom, akkor sem luxusdolgokra költeném. Megtanultam szerényen élni

– tette hozzá.

A Nem vagyok én apáca sláger énekesnője korábban tíz millió forintos támogatásban részesült az EMMI-től, melyről azt mondta, nem „csak úgy” kapta, hanem pályázat útján, teljesen hivatalos úton jutott hozzá. Meg jegyezte azt is, hogy szerinte 55 évnyi művészi munka után „ez nem olyan rettenetes nagy dolog”.

Az énekesnő egyébként nemrég egyik 1974-es klasszikusát, a Várlak még című slágert feldolgozta DR BRS-szel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top