nlc.hu
Otthon

Megmutatta luxuskertjét Istenes László

Megmutatta luxuskertjét Istenes László, saját lábteniszpályája is van

Imád a kertben tevékenykedni a Mokka műsorvezetője.

A TV2 műsorvezetője rutinos kertész, korábbi otthonában aprólékos odaadással gondozta a gyepet és a dísznövényeket. Amikor azonban az új udvart tervezgették, elkezdett azon vacillálni, hogy műfűvel helyettesítse-e az élőt.

istenes lászló kert

„Az első két házunknál megtapasztaltam, hogy a világ ideje nem elég a fű gondozására, rettentő sokat locsoltam és gyomláltam, mégis öt év után csúnya lett. Emiatt gondolkodtam el a műfű használatán. Először idegenkedtem tőle, hogy valami mű kerüljön a kertbe, de ahogy körüljártam a témát, egyre jobban érdekelt” – emlékszik vissza Istenes László.

Közben pedig megérkezett a családjukba a kutyájuk, Samu. Így az udvar kialakításánál azt is figyelembe kellett venni, hogy a kis fehér bundájú négylábút tisztán tudják tartani, és ne hordja be a sarat a lakásba. Elmondása szerint a második meglepetés akkor érte Istenes Lacit, amikor földmunkával együtt a Holland Pázsit szakértői egy hét alatt már el is készültek a műfüves sportpályával az udvaron. Mostanra minden szezonban használták már a kertjüket, és örömmel tölti el Lászlót, hogy úgy sikerültek a tervek, ahogy azt kezdetben elképzelték.

istenes lászló kert

„Amikor csak tehetjük, a lábtenisz pályán játszunk a kisfiammal. Ha vége a játéknak, a hálót kiveszem a közepéről, hogy Samu kutyánk is kedvére nyargalászhasson körbe-körbe. A műfű ugyanolyan szép, mint másfél évvel ezelőtt. Áldjuk az eszünket, hogy ezt választottuk, mert hatalmas terhet vett le a vállamról. A gondozásmentesség nem is fejezi ki eléggé, hogy mennyi időt spóroltunk meg vele” – adja át tapasztalatait Istenes Laci.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top