nlc.hu
Otthon

Alsóneműben vett részt egy tárgyaláson egy kolumbiai bírónő

Felfüggesztettek viselkedése miatt egy bírónőt Kolumbiában

Vivian Polania az ágyából, félig pucéran jelentkezett be egy online tárgyalásra.

Nem először borzolt kedélyeket viselkedésével egy kolumbiai bírónő, Vivian Polania azonban ezúttal úgy tűnik, túl messzire ment. A bírót nemrég felfüggesztették állásából miután egy büntetőügy zoomon keresztüli tárgyalásán az ágyából jelentkezett be alsóneműben, cigarettát szívva – számolt be a TZM. Vivian Polani ráadásul az ominózus zoom konferencia közben – melynek egy autóba rejtett pokolgépes merénylet volt a tárgya – időnként nehezen tudta kifejezni magát és egyszer egy teljes órára kikapcsolta a kameráját.

Füstöt kifújó női száj.

(Fotó: Pixabay)

Viselkedésével a hírek szerint több szabályt is megszegett és az ügyben vizsgálat indult miután a tárgyalás videója kikerült az internetre. Az ügyben illetékes fegyelmi bizottság végül úgy döntött, a bíróság intézményével szemben tanúsított tiszteletlen magatartása miatt három hónapra felfüggesztik.

A bírónő tagadta egyébként, hogy a tárgyaláson félig meztelen lett volna és azt mondta, azért vett részt a zoom konferencián az ágyából, mert fájt a feje, leesett a vérnyomása és éppen egy pánikroham gyötörte.  Vivian Polania egyúttal panaszt tett több bírótársa ellen, akik szerinte rendszeresen zaklatják provokatív öltözködése miatt.

Néhány hónappal ezelőtt kamerafelvétel buktatott le egy argentin bírónőt, aki a dél-argentin Trelew városának börtönében csókolózott az egy, rendőrgyilkosságért elítélt rabbal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top