nlc.hu
Otthon

Új otthoni tévészolgáltatást indít a Yettel

Új otthoni tévészolgáltatás indul Magyarországon

Három hónapig ingyen kipróbálhatják a tévészolgáltatást, akik új előfizetést kötnek.
Tévétávirányító egy férfi kezében, háttérben tévé

Új, otthoni tévészolgáltatást indít a Yettel – jelentette be a telekommunikációs szolgáltató.

A Yettel TV szolgáltatás február 14-től nyílt tesztidőszakkal indul: a szolgáltató ügyfelei 3 hónapig 0 forintos havidíjért próbálhatják ki, akár 93+3 tévécsatornát kínáló csomagban is, ha új előfizetést kötnek OtthonNet vagy OtthonNet Pro tarifára.

A Yettel TV a szolgáltató OtthonNet és OtthonNet Pro tarifáival, vagy lakossági számlás hangalapú tarifáival együtt rendelhető meg. A Yettel TV S, M és L csomagokban a legnépszerűbb csatornák mellett megtalálhatók az RTL+ Active és a TV2 Play Prémium streamingszolgáltatások is. Az HBO Max pedig kedvezményes áron megvásárolható a legnagyobb, Yettel TV L csomag mellé. Az ügyfelek rugalmasan átválthatják meglévő csomagjukat egy másikra, akár egy sorozat vagy bajnokság kedvéért.

A szolgáltatás tévékészülékhez csatlakoztatható TV Box segítségével, mobilon és tableten a Yettel TV alkalmazásban, illetve számítógépről webes felületen érhető el, emellett rövidesen elérhetők lesznek az okostévékre letölthető applikációk is.

(Kiemelt kép: Unsplash)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top