nlc.hu
Otthon

Palotás Petra a hamburgi mészárlásról

Palotás Petra a hamburgi lövöldözés közelében lakik: „Sokk, szomorúság, düh, félelem…”

Alig 15 percre laknak a tragédia helyszínétől.

Ámokfutásként tartja számon a rendőrség a Jehova Tanúi vallási közösség egy hamburgi imaházában csütörtök este történt lövöldözést, és a nyomozás első adatai szerint a vérengzés elkövetője saját magával is végzett – jelentette a Norddeutscher Rundfunk (NDR) német regionális közszolgálati médiatársaság. Sajtóértesülések szerint legalább hatan haltak meg a lövöldözésben, köztük az elkövető, és nyolcan megsérültek.

hamburgi lövöldözés

Fotó: Getty Images

Palotás Petra hosszú évekkel ezelőtt költözött Németországba, ahol a családjával él. Mint kiderült, viszonylag közel lakik a tragédia helyszínéhez – a közösségi oldalán írt a történtekről.

„Sokk, szomorúság, düh, félelem… Tegnap este 7 embert végeztek ki Hamburgban, és sebesültekből is akad bőven. Egy rendezvényt tartottak a templomukban Jehova Tanúi, amikor a gyilkos lövések érték őket. Alig 15 percre tőlünk… Szívszaggató” – írta bejegyzésében az egykori műsorvezető.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top