Otthon

Könnyű, kompakt és sokoldalú porszívók gyors és kényelmes takarításhoz

Most, hogy már süt a nap, és minden szabad percünket igyekszünk házon kívül tölteni, kinek van ideje – vagy ki akar egyáltalán – órákat tölteni a takarítással?

Szerencsére nem is kell! Az Electrolux új vezeték nélküli porszívóit kifejezetten gyors és kényelmes takarításhoz tervezték.

Könnyű, kompakt és sokoldalú porszívók gyors és kényelmes takarításhozNéhány éve, amikor még a 6-8 kilós porszívókat rángattuk magunk után, nem gondoltuk volna, hogy egyszer majd egy szuper könnyű, kompakt modellt tolhatunk magunk előtt, amely fantasztikus gyorsasággal szed össze minden piszkot, ami az útjába kerül. Az új Electrolux 700 vezeték nélküli porszívók súlya csupán 2,2kg* (alig nehezebb, mint egy 2 literes üdítő!). Ezért a porszívó mozgatása nagyon, de nagyon kényelmes!

Könnyű, kompakt és sokoldalú porszívók gyors és kényelmes takarításhozA kis súlyuk ellenére elég erősek ahhoz, hogy otthonod minden szegletét könnyedén megtisztítsd vele. Könnyedén irányíthatod a padlón, a szívóerő automatikusan igazodik a felülethez. Ráadásul a szőnyegen ugyanolyan hatékony, mint a parkettán. Ha nem csak a porszívózást akarod gyorsan letudni, hanem a felmosást is, választhatsz mop felmosófejjel is rendelkező modellt.

Könnyű, kompakt és sokoldalú porszívók gyors és kényelmes takarításhozMivel nagyon könnyű emelgetni a porszívót, kényelmesen megtisztíthatod vele a polcokat, a függönykarnisokat és még a plafont is. Ha az asztalt, a kanapét vagy netán a lámpaernyőt akarod letakarítani, akkor leemelheted a kéziporszívó egységet, és a megfelelő szívófejjel (pl. finompor kefe a polcokhoz, résszívó az ágy mögötti szűk réshez) pillanatok alatt megtisztíthatod a felületet. A speciális modellekhez készült mini turbó szívófejekkel még az állatszőrt és a mikroszkopikus méretű allergéneket is eltávolíthatod a bútorkárpitból.

 

* * A teljesen felszerelt porszívó súlya, a PowerPro multi-surface szívófejjel együtt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top