Otthon

Hűvösebb lakás stílusosan: ezekkel az árnyékolókkal szebb és kellemesebb lesz az otthonod

Egy jégkocka a limonádédba sokat segít, de szerencsére ennél többet is tehetsz azért, hogy otthonod a legnagyobb kánikula idején is kellemes maradjon. A megfelelő hővédelem kulcsfontosságú szerepet játszik ebben.

A VELUX külső hővédők és árnyékolók nem csupán trendi kiegészítői a tetőtérnek, de fontos szerepük van a túlmelegedés megakadályozásában, vagy éppen a zavaró fény kizárásában is.

Hűvösebb lakás stílusosan: ezekkel az árnyékolókkal szebb és kellemesebb lesz az otthonod
A VELUX Colour by You kollekcióval szabadon választhatsz és testre szabhatod az árnyékolód színét, így az tökéletesen illeszkedik a szobádhoz, stílusodhoz és ízlésedhez. Választhatsz fényáteresztő rolót, fényzáró rolót és duo fényzáró rolót is több ezer színben, kézzel működtethető vagy távvezérlésű elektromos/napelemes változatban. A hatalmas választéknak köszönhetően mindenki megtalálhatja a saját, egyedi stílusának megfelelő árnyékolót, és a gyártó gondolt azokra is, akik tudatosan, a bolygó jövőjét is szem előtt tartva szeretnék élhetőbbé és szebbé tenni az otthonukat: a VELUX Nature kollekció árnyékolók elsősorban újrahasznosított anyagokból készülnek, ami jelentősen csökkenti a karbonlábnyomukat a hagyományos VELUX árnyékolókhoz képest. A Nature kollekció árnyékolók nyolc természetes színben érhetők el, mind fényzáró, mind fényáteresztó változatban, így nem kell választanod a felelősség és a stílus között. 

Hűvösebb lakás stílusosan: ezekkel az árnyékolókkal szebb és kellemesebb lesz az otthonod
A számtalan színárnyalat mellett játékos minták közül is válogathatsz: a VELUX Gyerek kollekció árnyékolók szórakoztató mintákkal érhetők el, tökéletes kiegészítőként a gyerekszobába. A duo fényzáró rolóval két lehetőséged is van a fény szabályozására egy termékben – szinte teljes sötétítést is elérhetsz, vagy tompíthatod a bejövő fényt, így tökéletes megoldás lesz a kezedben az alvás- és játékidőhöz is. A teljes nyugalom érdekében a Gyerek kollekció árnyékolók gyermekbiztos kialakítással rendelkeznek. Így minden szobában sokkal kellemesebb lehet a klíma, még a nyár legforróbb napjain is.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top