Tuti tippek, hogy a melegben se legyen büdös a macskaalom

Bagaméri Viki | 2023. Augusztus 02.
Akármennyire szeretjük is a macskákat, be kell látnunk, hogy az illemhelyük körül olykor igazán orrfacsaró szagok terjengenek, főleg a nagy melegben.

A cicatartók tudják jól, hogy a macskák nagyon adnak a higiéniára, nemcsak a saját bundájukat igyekeznek mindig tisztán tartani, hanem a környezetükre is igényesek. A kellemetlen szagokat legalább olyan rosszul viselik, mint mi, ezért a macskaalom szagtalanításával nemcsak magadnak kedvezel.

Finnyás kedvencek

A kifinomult szaglással rendelkező cicák annyira komolyan veszik a tisztaságot, hogy ha az alomtálcájuk nincs rendben és/vagy orrfacsaró szagok lengik körül, akkor inkább máshol végzik el a dolgukat, amivel csak rontják a helyzetet.

A nagy melegben amúgy is könnyen és gyorsan kialakulnak a kellemetlen szagok, ezért nyáron különösen fontos, hogy körültekintően takarítsd a cicavécét és a közelében lévő dolgokat.

Szuper hír, hogy ezeket a szagtalanító tanácsokat nemcsak nyáron, hanem egész évben érdemes megszívlelned, így nem kell attól tartanod, hogy „macskaszag” járja át az otthonodat!

macskaalom (1)
macskaalom (2)
macskaalom (5)
macskaalom (6)
macskaalom (3)
macskaalom (7)
macskaalom (4)

Nyitókép: Getty Images – Andrey_Kuzmin

Exit mobile version