nlc.hu
Szabadidő

Macskamama és kölykei vendégeskedtek a szomszédnál

Jó illatot érzett, a kölykeit is a szomszéd ajtaja elé vitte a macska

Ha csak egy cuki állatos történetet olvasol el egy nap, akkor javasoljuk, ez legyen az. A macskák pofátlansága egyszerűen imádni való.
Macskák

Ha kajáról van szó, a macskák elképesztően pofátlanok tudnak lenni, erre Con Keramidas is rájött, amikor egy nap négy állatot talált a verandáján. A melbourne-i lakos egyik délután sós-borsos tintahalat készített, de alig kezdte el pirítani az ételt, nem várt vendégek érkeztek hozzá.

„A fiam kiabált, hogy nézzek ki, mert macskák vannak a verandán – mesélte Con a The Dodónak. – És bizony, mindannyian a szúnyogháló előtt álltak, és minket bámultak.”

Con rögtön felismerte, hogy a macskák közül kettő a régi szomszédja, de volt köztük néhány új arc is, vélhetően a két cica leszármazottai.

„Biztosan követték az orrukat. Valójában nagyon vicces meglepetés volt” – tette hozzá, de mivel már fűszerezte korábban az ételt, ezért nem tudott nekik adni belőle. Kárpótlásul megszeretgette őket, és így folytatta tovább az estét.

Azt nem lehet mondani, hogy a bársonytalpúak ne lettek volna kitartóak, öt óráig szobroztak a család otthona előtt, és csak azután indultak haza, akkor is vonakodva. Azóta a kölyköknek már sikerült új otthonra találni, így csak a két macskamama maradt a környéken, de Con őket mindig szívesen látja.

Az elkövetőkről készült fotókat itt tudod megnézni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top