nlc.hu
Otthon

Papírhengerből dohányzóasztal DIY

Papírhengerből csinált dohányzóasztalt, ezt akár boltban is árulhatnák

Kis türelem nem árt hozzá, de a végeredményt elnézve abszolút megéri a belefektetett energia. Ráadásul még nagy rendetlenséggel sem jár elkészíteni.
Dohányzóasztal

A kézzel készült bútorok általában sokkal drágábbak, mint az üzletekben kapható szép, de kétségkívül tömeggyártmányok, amik minden második ember otthonából visszaköszönnek. Ezzel sincs persze semmi gond, hiszen igazán a kiegészítők teszik egyedivé az otthonokat.  Ugyanakkor szuper érzés, ha az ember valami olyat birtokolhat, ami egyedi. Amit ő, a saját két kezével csinált. Azt nem mondanánk, hogy vér és verejték által, mert szerencsére erről szó sincs. De tény, hogyha az ember ilyenbe vágja a fejszéjét, akkor azért türelemre szüksége lesz.

Az @abigelcsaszar nevű felhasználó a TikTokon mutatta meg, hogyan készült el az ő asztalkájuk. Mindezt gyakorlatilag egy papírhengerből, lécekből, ragasztóból, és egy kerekre vágott falapból. A hengert az oldalára fordította és egyesével ragasztotta fel rá a léceket. Míg száradtak, satuval rögzítette a végeket, hogy biztosan odatapadjanak a hengerhez, aztán az asztallapot csavarokkal fogta oda az oldalához, hogy biztonságos legyen.

Az egész gyakorlatilag egyetlen délután alatt elkészíthető, és elképesztően klassz részlete lehet akár a te otthonodnak is. Szóval, ha érzel magadban késztetést arra, hogy te is előállj valami hasonlóval, akkor javasoljuk, csekkold le a videóját!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top