nlc.hu
Otthon

Rovarirtóval gyilkolta meg a szomszéd kisfiút

Rovarirtó okozta egy 11 éves kislány halálát

A borzalmas eset Londonban történt.
Villogó egy rendőrautó tetején

Meghalt egy 11 éves kislány, vegyszerhasználat áldozata lett.

Az angol főváros egyik bérházában sokakat kellet kimenekíteni, mert az egyik lakó illegális vegyszer használt. A Bors azt írja a Sun nyomán, hogy az Akter családban megjelentek az ágyi poloskák, az asszony pedig úgy határozott, hogy kiírtja őket. Ezeket a rovarokat nehéz kiirtani, ezért a családanya drasztikus megoldást választott.

Akter Olaszországban vásárolt egy nagyon erős rovarirtót, amit mezőgazdaságban szokás használni. Mivel nagyon erős vegyszerről van szó, az Egyesült Királyságban szigorúan szabályozzák ennek használatát, így amennyiben valaki ezt az országba hozza, azt be kell jelenteni, de ezt a nő elmulasztotta.

A rendkívül erős szerből veszélyesen nagy mennyiséget használt otthon és hamarosan megérezte, hogy baj van, ezért gyermekeivel és férjével azonnal elhagyták a lakást. A gáz azonban tovább szivárgott, és más otthonokba is beférkőzött, így lélegezte be a mérget a 11 éves Faitha is, aki végül belehalt a toxikus anyag mérgezésébe.

Akter szívből bánja, hogy egy gyermek halálát okozta. Az asszony letette az óvadékot, így szabadlábon védekezhet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top