Otthon

Hangulatosan rendezted be az otthonod? Értékes ajándékokkal jutalmazhatják!

Érdekel a lakberendezés, és szerinted sikerült is hangulatosan berendezned otthonodat? Inspirálj vele másokat is, és értékes ajándékokkal jutalmazhatják a kreativitásodat!

Egy tetőtéri ablak nem csupán a fényt engedi be: teljesen átalakítja a teret, amiből viszont aztán a te kreativitásod varázsol tökéletes nyugalmat árasztó helyet a reggeli jógázáshoz, inspiráló munkasarkot, kreatív játszókuckót a gyerekeknek vagy éppen megnyugtató olvasósarkot, relaxáló hálószobát vagy vidám életteret.

A beépített tetőterekben rejlő lehetőségek száma gyakorlatilag végtelen, és ezt a VELUX Cégcsoport is pontosan tudja – éppen ezért kíváncsiak rá, hogy te hogyan használtad ki a napfényben úszó tetőtérben rejlő potenciált.

Hangulatosan rendezted be az otthonod? Értékes ajándékokkal jutalmazhatják!Az „Újragondolt Tetőterek” elnevezésű fotópályázaton a tiéd lehet az értékes fődíj vagy a VELUX ajándékcsomagok egyike! A részvételhez mindössze annyit kell tenned, hogy feltöltöd fotóidat a tetőteredről – amelyen látszanak VELUX tetőtéri ablakaid is – a www.velux.hu/inspiracio/jatek weboldalon 2023. szeptember 24-ig.  

A 15 legjobb pályamű készítője VELUX ajándékcsomagot kap. A háromtagú zsűri a döntőbe jutott alkotások közül választja ki a legjobbat: a nyertes egy 200 000 Ft értékű IKEA vásárlási utalvánnyal, valamint egy különleges dán dizájntermékkel, egy AirBird beltéri klímafigyelő szenzorral gazdagodik majd. 

A verseny 2023. szeptember 4-én indul, a fotókat pedig 2023. szeptember 24-ig lehet beküldeni. További információk a www.velux.hu/inspiracio/jatek weboldalon elérhetők.  

Hangulatosan rendezted be az otthonod? Értékes ajándékokkal jutalmazhatják!*Érvényes pályázatnak minősül egy kép, ha i) kellemes tetőtéri környezetet mutat be a Résztvevő otthonában. A képen nem szerepelhetnek olyan személyek vagy egyéb információk, amelyeken a személyek azonosíthatók (cím, név, arckép stb.), valamint a VELUX gyártótól eltérő márkák, dohánytermékek, alkoholtermékek, szexualitást és/vagy erőszakot megtestesítő tartalmak, (ii) bemutat egy VELUX tetőablakot. A képek mérete nem haladhatja meg a 10 megabájtot.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top