nlc.hu
Otthon

Íme Tallós Rita 175 milliós álomotthona

Tallós Rita 175 millióért árulja az otthonát, íme pár fotó róla

Mesebeli házikó ez a nagypolgári villa.

A 62 éves Tallós Rita eladásra bocsátja a kispesti, négyszobás, jakuzzival és télikerttel rendelkező nagypolgári villájukat. A színésznő a közösségi oldalán számolt be a hírről, a posztból pedig az is kiderült, hogy a tágas otthonuktól akár a teljes berendezéssel együtt megválnának.

Tallós Rita

Tallós Rita (Fotó: Olajos Piroska)

„Csendes zsákutcában, 1905-ben épült, 2020-ban teljeskörűen felújított, egy szintes, 156 nm-es, dupla komfortos, 4 szobás villa, akár teljes berendezésével eladó. Jelenleg nappali, +étkező,+hall, 2 hálószoba, 2 fürdőszoba, külön WC, amerikai konyha, kamra. A teljes tetőtér beépíthető. Az átépítéskor felújításra került az elektromos és víz hálózat, a konyha és a fürdőszobák, és a teljes tetőszerkezet. 25 nm-es szalon, 32 nm-es nappali , 15 nm-es hall” – írja a részletes bejegyzésben többek között a híresség, melyet a naphire.hu szúrt ki. A hozzászólások között Tallós Rita is feltűnt, aki elárulta, hogy semmi bajuk nincsen, csupán már nagy nekik az ingatlan, ezért válnak meg tőle. A sztár 450 ezer eurós irányáron válna meg háztól, ami körülbelül 175 millió forintot jelent. 

Íme a ház:

A színész-rendező egyébként 10 éve él boldog házasságban férjével, akivel itt laktak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top