Drew Barrymore megmutatta a lakását, és a rajongók megdöbbentek, mennyire átlagos

S. Z. | 2024. Március 28.
Kevesen gondolnák egy dollármilliomos hollywoodi színésznőről, hogy egy teljesen normális lakásban él, ahol olykor hatalmas a kupleráj.

Drew Barrymore megmutatta a lakását, és a rajongók nagyon meglepődtek, hogy a hollywoodi színésznő otthona teljesen „normális”. A filmsztár becsült vagyona 125 millió dollár (45 milliárd forint), de a TikTokon megosztott videóban úgy tűnik, hogy egy tök átlagos New York-i lakásban él.

„Imádok otthon maradni” – írta a videóhoz, amelyben az látható, ahogy néhány tipikus otthoni dolgot végez: tükörtojást süt a kis konyhájában, eszik, iszik és öltözködik. „Tudom, hogy mindenki azt hiszi, hogy ez unalmas, de valójában nem az” – szól a hangalámondás a videóban. – Ez a legkevésbé unalmas dolog. Nagyon boldog vagyok, hogy egy boldog kis remete vagyok. Imádok otthon lenni. Soha nem akarok elmenni sehova.”

A kommentelők egyszerre megdöbbentek és rajongtak azért, hogy lehetőségeihez mérten egy igen szerény otthonban él a 49 éves színésznő. Íme néhány reakció:

Kicsi tévén néz filmet

A magyar származású színésznő látszólag teljesen átlagos lakása azzal került az érdeklődés középpontjába, hogy idén januárban posztolt magáról egy videót, ahogy az 1998-as Nászok ásza című filmet nézi, amelyben Adam Sandlerrel szerepelt. Azt írta, hogy éppen készült elmenni otthonról, amikor a film jött a tévében, muszáj volt megnéznie, és nagyon elérzékenyült.

„Annyira szeretlek, Adam Sandler” – írta a felvételhez. A rajongók azonban felfigyeltek arra, hogy milyen visszafogott a lakása, sok ember pedig azon pörgött, hogy a tévéje milyen kicsi. „Csajszi, miért ilyen kicsi a tévéd?” – kérdezte egy kommentelő. „Legközelebb, ha valaki gúnyolódik a kis tévém miatt, azt mondom, hogy a Drew Barrymore-i esztétika miatt ilyen” – viccelődött egy X-felhasználó.

Káosz a hálószobában

Egy tavalyi videójában is fontos szerepet kapott a lakása, de akkor nem az otthon egyszerűségére kapták fel a fejüket a netezők, hanem a hatalmas rendetlenségre. Igaz, ez is volt a színésznő célja. „Mutasd meg a szobádat takarítás előtt és utána” – írta Drew Barrymore, és sokan nagyra értékelték, hogy a szobája ennyire hasonlít az övékére.

„Ha Drew királynő szobája néha így nézhet ki, akkor nem baj, ha az enyém is így néz ki. Köszönöm a hitelességedet” – írta egy egy rajongó.

A színésznő nem csak a lakását illetően igyekszik őszinte lenni. Nemrégiben smink nélküli fotót posztolt magáról, korábban pedig elárulta, hogy semmilyen plasztikai beavatkozásnak nem vetette alá magát, és nem is tervez ilyesmit. 

Exit mobile version