nlc.hu
Trend

Öltözz úgy, mint a '90-es évek sztárjai!

Öltözz úgy, mint a ’90-es évek sztárjai!

A kilencvenes évek stílusos sztárjainak öltözékei manapság újra aktuálisak.

A 90-es évek trendjei szinte egytől egyig visszatértek a divat fősodrába az elmúlt szezonok folyamán, a 25-30 évvel ezelőtti öltözékek így egyszerre tűnnek nosztalgikusnak és nagyon aktuálisnak. A korszak legstílusosabb világsztárjainak emlékezetes outfitjeit pedig simán reprodukálhatod jelenlegi kollekciók darabjaiból.

Mint Drew Barrymore 

Drew Barrymore öltözéke

Dzseki, öv: H&M, felső: Zara, sort: Bershka, bakancs: CCC

Drew Barrymore 1990-ben, a Hosszútávú kapcsolat című film bemutatóján viselte ezt a fekete-fehér, grunge hangulatú outfitet. Az összeállítás elemei gyakorlatilag alapdarabok: egy fehér póló vagy top, betűrve egy fekete farmersortba, melyhez az időjárásra való tekinettel természetesen vastag, fekete harisnya dukál. Felülre jöhet egy motoros dzseki, alulpa pedig egy szintén motoros stílusú, csatos csizma. 

Mint Cindy Crawford 

Cindy Crawford öltözéke

Top: Pull&Bear, pulóver: Mango, nadrág: Mohito, táska, cipő: CCC

Cindy Crawford 1996-ban, a Rendőrsztori 4. vetítésére érkezett ebben a szettben. Az összeállítás a bézs és a barna különböző tónusaiból építkezik. Az egyenes szabású, bézs nadrágot csillogó felsőrésszel párosította a szupermodell – és hasonlóképp tehetünk mi is, hiszen mindkét ruhadarab divatban van. A kombinációhoz pedig kiválóan passzol a camel színű, kötött pulóver, akár derékra kötve, de ha hűvösebb van és a felsődet nem szeretnéd eltakarni, választhatsz hasonló árnyalatú kardigánt is. A nude színű cipő és a barna táska pedig teljessé teszik az összképet.

Mint Claudia Schiffer 

Claudia Schiffer öltözéke

Garbó: Zara, szoknya, harisnya: H&M, csizma: Answear Lab

Claudia Schiffer 1996-ban kiadott edzővideóinak bemutatójára választotta ezt a sikkesen szexi outfitet. A szett főszereplője a kockás szoknya, mely lehet kék, mint a szupermodellé, de nem kevésbé mutatós más színben, így péládul pirosban, sárgában vagy zöldben sem. A szoknyához tűpontosan illik a neccharisnya, de kombinálható sima fekete nejlonharisnyával is. Felülre jöhet hozzá egy fekete basic felső, például egy garbó. Lábbeliből pedig válassz valamilyen szofisztikáltabb darabot, például egy fekete, magassarkú csizmát!

Mint Gwen Stefani  

Gwen Stefani öltözéke

Kabát: Reserved, pulóver, nadrág: Zara, bakancs: Pull&Bear

Gwen Stefani 1999-ben, a Clubland című film Los Angeles-i premierjén jelent meg ebben az öltözékben. A szett alapja a fekete, fényes ejtőernyős nadrág, mely tavaly lett igazán nagy divat újra és várhatóan még ebben is évben is velünk marad. Az outfit laza, kényelmes, ugyanakkor mégis eleganciát kölcsönöz neki a szürke sötét és világos árnyalatainak kontrasztja. A vastag talpú bakancs pedig hibátlanul kiegészíti a szett többi elemét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top