nlc.hu
Trend

Drew Barrymore smink nélkül

Így néz ki smink nélkül a 48 éves Drew Barrymore

Megmutatta, milyen, amikor nem dolgoztak az arcán profi sminkesek.
Drew Barrymore

Smink nélküli fotót posztolt a minap hivatalos Instagram-oldalán Drew Barrymore. A 48 éves színésznő otthon, olvasgatás közben lőtte magáról a szelfit, melyen megmutatta természetes szépségét, a maga valójában. A képre több tízezer lájkot és számtalan pozitív kommentet kapott követőitől.  

A világsztár ráadásul nem is plasztikai beavatkozásoknak köszönheti smink nélkül is ragyogó külsejét. Még tavaly novemberben, a People magazinnak beszélt arról, hogy nem végeztetett még magán semmiféle ilyen jellegű beavatkozást és belátható időn belül nem is tervezi.  „Nem csináltattam meg semmit, és ehhez tartom magam, ameddig csak lehetséges. Nem ítélek el senkit, aki bármit is megcsináltat. De a magam részéről még nem látom, hogy ilyesmihez folyamodnék – fogalmazott. Majd így folytatta: – Nagymértékben függőségre hajlamos személyiség vagyok, ezért attól tartok, hogy rákattannék, ha ezt-ezt megcsináltatnék. Ez megrémít, a hozzáállásom miatt.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top