nlc.hu
Otthon

Karafiáth Orsolya házában történt az újbudai tűzeset

Karafiáth Orsolya szomszédjában történt az újbudai tűzeset – ez a negyedik tűz, amit megúszott az írónő

Átaludta az egészet.

Mint arról beszámoltunk, ma hajnalban gázrobbanás történt egy négyszintes társasházban Budapest 11. kerületében. Az egyik harmadik emeleti, 20 négyzetméteres lakásban volt robbanás, amely kidöntött egy falat, így az ott keletkezett tűz átterjedt a mellette lévő lakásra is. Mindkét lakás teljes terjedelmében égett. A tűzoltók az egyik lakásban a romok átkutatása közben egy mozgásában korlátozott idős nő holttestét találták meg. A tűzben két másik ember is megsérült.

Karafiáth Orsolya

Karafiáth Orsolya a 2018-as Budapest Pride megnyitóján – MTI Fotó: Mónus Márton

Időközben kiderült, hogy Karafiáth Orsolya közvetlen szomszédjában történt a tűzeset. Sőt ez a negyedik tűz, amit átvészelt az írónő. A Magyar Hangnak elárulta, csodával határos módon átaludta a ma hajnali tüzet.  Elmondása szerint arra ébredt délben, hogy nagyon fáj a feje. Akkor vette észre, hogy hatalmas tumultus van az ajtaja előtt, majd kilépve megérezte az iszonyú szagot, és találkozott szembe a rendőrökkel. A tűzoltók pedig – mint megtudta – azért nem törték fel az ajtaját, mert azt gondolták, nincs a lakásban senki, egy ilyen robbanásra ugyanis fel kellett volna ébrednie. Karafiáth Orsolya bevallotta a lapnak, nagyon furcsán érzi magát, hogy ez már a negyedik tűz, amit megúszott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top