nlc.hu
Otthon
Budapest legkisebb otthona alig 3 négyzetméter

Duplaágy, gardrób és zuhany is fért az alig 3 négyzetméteres budapesti lakásba

Aprócska, de minden belefért, amire egy lakónak csak szüksége lehet.
Mindössze 3 négyzetméter Budapest legkisebb garzonja.

A Nyugati pályaudvarhoz közel lévő társasház egyik lakása – kapaszkodjatok meg – mindössze 3 négyzetméteres. Igen, jól olvastátok. 3 négyzetméter, vagyis, hogy egész pontosak legyünk: 3,2 négyzetméteres.

Ha hihetünk Csorba Dánielnek, aki a napokban még egy Tiktok-videót is készített az egyébként Airbnb-ként funkcionáló mikroméretű garzonban, a helyiség az átalakítása előtt egy egyszerű fürdőszoba volt, amit a jelenlegi tulajdonosa azért szeretett meg, mert az ő lakásához nem tartozott külön vizeshelyiség.

Legyen bármilyen furcsa is, a 3 négyzetméteres Airbnb-nek vannak visszatérő vendége is: egy japán házaspár például rendszeresen kiveszi a cukiságot, a Tiktok-videó tanúsága szerint azért, mert emlékezteti őket a Japánban található kapszulahotelek hangulatára.

@csedetiktok

3m2-es lakás a Nyugatinál 🙃👌🏡

♬ eredeti hang – Csorba Dániel - Csorba Dániel

És, hogy mit szólnak hozzá a magyarok? Nos, a videó alatti hozzászólások között mazsolázva van, aki házibulit szervezne a különleges lakásba, míg más azt kívánja a kitalálónak, hogy élete végéig csak ilyen méretű otthonokban éljen.

És neked? Hogy tetszik?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top