Halloween dekoráció házilag: 10 ötlet, amit te is simán összehozol

nlc | 2024. Október 28.
A halloweeni bulik lelke a jelmez mellett a dekoráció. Olyan inspirációs ötleteket hoztunk, amik kis kézügyességgel és némi fantáziával simán megvalósíthatóak.

A Halloween megosztó ünnep – bár itthon is egyre többen gondolják azt, hogy jó móka Mindenszentekkor beöltözni és követni hagyományokat. Ha te is közéjük tartozol, akkor, nagyon figyelj! Akár bulit tartasz, akár csak szimplán szeretnéd az otthonodat ennek megfelelően feldíszíteni, a következő halloweeni dekoráció ötletek segíthetnek ebben. Minimális büdzséből kihozhatóak, és különösebb kézügyességet sem igényelnek.

falevelek

Őszi faleveleket úgy megfesteni, mintha halloween tökök lennének, tényleg pofonegyszerű, és úgy is jól mutatnak, ha füzérszerűen felfüggeszted őket valahol a lakásban. (Fotó: Getty Images/A. Martin UW Photography)

tök füzér

Ha már füzér, akkor készen is vehetsz ilyet, sőt, akár leporelloszerűen te is összehozhatod otthon, ha van hozzá türelmed. Itt jegyeznénk meg, a sejtelmes hangulatvilágítás ezeknek az igazi titka. (Fotó: Getty Images/svetikd)

tökök

Ha mindenképp tökfaragásban gondolkodsz, íme, egy igazán vicces megoldás. Amire szükség lesz: egy nagyobb és egy kisebb tök és egy kés. (Fotó: Getty Images/NurPhoto)

tök lámpás

Jobban tetszenek a hagyományos – és kedves – megoldások? Sima lámpást is készíthetsz. (Fotó: Getty Images/Stefania Pelfini, La Waziya Photography)

denevérek

A denevérek titka a hajtogatásban rejlik. Ha kivágtad a formát kartonból, hajtsd meg a szárnyak vonalában, hogy térben is jól mutasson. (Fotó: Getty Images/OlyaSolodenko)

pókháló

Pókhálót már rengeteg helyen lehet kapni. Ezeket felapplikálni a lakásban nem tart semmiből. Egyszerű, de annál látványosabb megoldás, főleg, ha pók is kerül bele. (Fotó: Getty Images/Chattrawutt)

szellemek

A plafonról lelógatott szellemek nagyon jól mutatnak. Valójában egy régi lepedőre, és lufira van hozzá szükség, és máris kész a mutatós dekoráció. (Fotó: Getty Images/Yuliia Pavaliuk)

dísztökök

Az egyszerű, de nagyszerű megoldások híveinek ezt ajánljuk. Nettó öt perc alatt összehozható. (Fotó: Getty Images/Senko Nelly)

szellem

Ha csak egy valamiben gondolkodsz, de azt nagy dobásnak szánod, akkor íme! Kicsit melósabb összehozni, de nem lehetetlen. A lényeg, hogy az alap, amit fehér textillel borítasz, stabil legyen. (Fotó: Getty Images/Anadolu)

pókos kopogtató

Ne hagyd ki az ajtót sem a dekorálásból! Ez a pókos kopogtató valójában egy nyomtatóval és némi ragasztóval összehozható. (Fotó: Getty Images/NurPhoto)

Exit mobile version