nlc.hu
Otthon

Halloween tökfaragás

Tökfaragás nélkül is lehet halloweenre tökös dekorációt készíteni!

Ha nincs kedved tököket faragni, és különben is félted a kezedet, akkor mutatunk olyan lehetőségeket, melyekhez nem kell kést ragadni, mégis tökéletes halloweeni dekorációt kapsz.
Készíts tököt halloweenre tök nélkül

Nem mindenkinek való a sok tökfaragás halloween alkalmából, egyrészt elég piszkos egy meló, kinek van kedve tökbelet takarítani fél délután, másrészt sok esetben nem is tudjuk, hova tenni, mert épp nincs kert vagy erkély, ahol ijesztgethetnénk a környéket a rémisztő tökökkel.

Arról nem is beszélve, hogy elég veszélyes művelet is lehet a tök kifaragása, és a gyerekek sem tudnak olyan nagyon tevékenyen részt venni benne, hiszen nem akarjuk, hogy kárt okozzanak magukban, és halloween alkalmából a sürgősségin kelljen kikötni velük pár levágott ujj kíséretében. Minél kisebbek a gyerekek, annál inkább jobb biztosra menni, és inkább az alternatív megoldások felé fordulni a halloweeni dekorációval kapcsolatban. Ha csak a lakást szeretnéd halloweeni hangulatba hozni, de nem akarsz bajlódni a tökökkel, akkor nézd meg, milyen más, kreatív módon tudod mégis tökössé tenni a halloweent.

Készíts halloweeni tökdekort
Megnézem
Összes kép (11)

Még több halloween!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top