Otthon

A Philips, a világ első számú vasalómárkája bemutatja az új PerfectCare Pure gőzállomást, korszerű vízkőmentesítő rendszerrel és OptimalTemp technológiával!

A PerfectCare Pure a Philips PerfectCare termékcsaládot bővíti, amelyek közös funkciója az egyedülálló OptimalTemp technológia.

A Philips, a világ első számú vasaló márkája bemutatja az új PerfectCare Pure gőzállomást, korszerű vízkőmentesítő rendszerrel és OptimalTemp technológiával!Optimal Temp technológia az egyetlen rendszer, amely tökéletes gőz- és hőmérséklet-kombinációt biztosít bármely anyag esetén, így Önnek nem kell többé minden egyes ruha vasalása előtt a hőmérséklet-beállítással bajlódnia. Kizárólag a Philips PerfectCare termékcsaládra jellemző ez az úttörő technológia, amelynek köszönhetően egyetlen tökéletes hőmérséklet-beállítással vasalhatja ki az ágyneműjétől kezdve a pamut és selyem ruhaneműkön át még a kasmírt is. A PerfectCare rendkívül gyors és biztonságos eredményt nyújt, így nincs szükség többé anyagok szerintii szortírozásra, és nem kell többet arra várnia, hogy a vasaló visszahűljön a kívánt hőmérsékletre.

 

A Philips, a világ első számú vasaló márkája bemutatja az új PerfectCare Pure gőzállomást, korszerű vízkőmentesítő rendszerrel és OptimalTemp technológiával!A PerfectCare Pure büszkélkedhet a világ legerőteljesebb vízkőmentesítő rendszerével, amelyre 5 év garanciát ad a Philips. A vízkőfolt bizonyára az utolsó, amit egy ruhán látni szeretne. A vízkőmentesítő patronnak köszönhetően a PerfectCare kimagasló megoldást nyújt a vízkövesedés ellen, melynek segítségével hosszabb ideig tarthatja készülékét makulátlanul tisztán és vízkőmentesen. 99%-ig tiszta gőzt biztosít, ideális csapvizes használathoz, hiszen a vízkőmentesítő patron hosszan tartó tiszta gőzt biztosít, amivel mintegy ötszörösére növeli a PerfectCare Pure élettartamát. Egy praktikus jelzőfény jelzi, ha a patron cserére szorul. Amennyiben a patron elhasználódott, a rendszer oly módon jelzi, hogy nem termel gőzt. A PerfectCare Pro egy intelligens gőzállomás, ami mindenre figyel Ön helyett.

A Philips, a világ első számú vasaló márkája bemutatja az új PerfectCare Pure gőzállomást, korszerű vízkőmentesítő rendszerrel és OptimalTemp technológiával!

Egyszerű használat, egyszerű hordozás és tárolás. A PerfectCare Pure 40%-kal kisebb és könnyebb mint a legtöbb gőzállomás. Tökéletesen kombinálja az erőt és a technológiát, amit egy gőzállomástól elvárna, és azoknak is ideális választás, akik kevés tárolóhellyel rendelkeznek, ugyanakkor megbízható eredményt várnak el. A 1,5 literes víztartálynak köszönhetően gond nélkül vasalhat akár 2,5 órán keresztül.

A PerfectCare Pure a jövő vasalási technológiáját képviseli. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top