Otthon

Dobd be a mosógépbe téli cuccaidat is!

A hideg idő közeledtével ügyelnünk kell arra, hogy melegen, rétegesen öltözködjünk, és ne fázzunk meg. Ezért lassan előkerülnek gardróbunkból a vastagabb holmik, kötött pulóverek. Hideg reggeleken és otthonülős estéken mindenkinek jólesik beburkolózni egy-egy ilyen ruhadarabba.

A télire szánt kedvenc ruhadarabjaink leginkább pamutból, gyapjúból készülnek. Ezek az anyagok könnyen kibolyhosodnak vagy összemennek, ha mosógépünk nem bánik velük kellő kíméletességgel. Élményeinknek ruháink is fontos részét képezik, és hogy minél több élményt élhessünk át bennük, figyelmet kell fordítani a megfelelő mosásukra.

Erre kínál kitűnő megoldást a Samsung Eco Bubble mosógép, amely úgy szereti és óvja ruháinkat, akárcsak mi magunk. Alacsony hőfokon is képes tökéletesen tisztára mosni a ruhákat a speciális technológiájának köszönhetően, mely levegő hozzáadásával aktív habot képez a mosóporból és a vízből. Ez pedig a megszokott mosószeres vízhez képest gyorsabban hatol be a textilszálak közé, majd a mosás végeztével, mosószermaradványok nélkül teljesen el is tűnik. Így az érzékeny anyagból készült ruhák is hatékonyan, ugyanakkor kíméletesen tisztulnak meg akár hideg vízben is.

Dobd be a mosógépbe téli cuccaidat is!

 

Ráadásul, a Samsung Eco Bubble mosógépek gyémánt mintázatú dobja a bolyhosodástól is véd. A hagyományos dobfelszín helyett mély, gyémánt alakú bemélyedéseket alkalmaz, amelyben nem bolyhosodhatnak ki kedvenc darabjaink. Az apró, sima kimeneti nyílások pedig minimálisra csökkentik a súrlódás és a szakítás esélyét, így megóvják ruháinkat a kilyukadástól.

Érdemes Eco Bubble mosógéppel óvni legféltettebb ruháinkat, hogy még több emlék fűződhessen hozzájuk!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top