Otthon

Tündéri miniházat épített – boldogság 7 négyzetméteren

Miniházba költözött a szívrohamból felépült asszony.

Az amerikai Dee  Williams egy három hálószobás házban élt Portland városában. 40 éves korában szívrohamot kapott. Bár felépült belőle, súlyos szívbetegséget diagnosztizáltak nála, mely bármikor végzetes lehet. Az asszony rádöbbent, hogy nem akarja az idejét felesleges dolgokra, például házimunkára pazarolni. Egy újságcikkben olvasott egy miniházban élő férfiról, ebből merített ötletet a korábbinál jóval egyszerűbb élethez.

Eladta a házát, és megszabadult a felesleges holmijaitól is. A  barátai segítségével építette fel ezt a 7 négyzetméteres kis faházat, ahol saját bevallása szerint megtalálta a békét. A házikót nagyon olcsó és könnyű fenntartani, így Deenek elég félállásban dolgoznia. Rengeteg szabadideje van, amit a barátaival vagy épp a szomszédja kisfiával tölt, de utazni is nagyon szeret. Mindössze 305 tárgyat birtokol, és ennyi éppen elég neki a boldog élethez.

Forrás: Lifebuzz

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top