Otthon

Hogyan hajtsuk össze a gumis lepedőt? – videó

Jó találmány a gumis lepedő, csak a szépen összehajtani igazi kínszenvedés lehet. Most egy férfi mutatja meg a pofonegyszerű tuti módszert.

Tegnap este ágyneműket hajtogattunk, és megelégeltük, hogy akármennyire is odafigyelünk, a gumis lepedőkből egy csúnya, nagy gombócszerű valami lesz a végére, tele gyűrődésekkel. Biztosan voltunk benne, hogy a YouTube-on lesz erre megoldás, és meg is találtuk azt a remek videót, amin egy férfi mutatja meg, hogy is kell ezt profin csinálni. Nem véletlen, hogy már 1,3 milliószor nézték meg. Utána egyből sikerült életünkben először normális formára hajtogatni lepedőt.

Bár angolul magyaráz, a mozdulatokat bárki megértheti, de azért röviden összefoglaljuk a lényeget. Tehát először szépen kirázzuk a lepedőt, aztán a félbehajtjuk a hosszanti tengelye mentén, és a rakoncátlan sarkokat egymásba igazítjuk mindkét oldalon. A két maradék sarkot is egymásba bújtatjuk, lefektetjük az ágyra az egészet, majd eligazítjuk a széleit, és innen már egyszerűen továbbhajtogathatjuk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top