Otthon

Intézze FŐTÁV ügyeit online, és nyerjen!

A megújult FŐTÁV online ügyfélszolgálatra történő regisztrációjával vagy korábbi regisztrációjának megújításával (jelszómódosítással) most nem csak időt és pénzt takaríthat meg. Ha a szerencsés nyertesek között van, egy értékes Samsung laptop, táblagép vagy okostelefon tulajdonosa is lehet.

Intézze FŐTÁV-os ügyeit a korábbinál egyszerűbben, kényelmesebben és gyorsabban a www.fotav.hu oldalon elérhető internetes ügyfélszolgálaton. Nem kell mást tennie, mint regisztrálni, vagy ha már ezt megtette 2014. augusztus 18. előtt, akkor a FŐTÁV-tól kapott értesítő e-mail szerint csupán jelszavát kell megváltoztatnia a megújult felületen.
 
A játékban résztvevők között kisorsolásra kerül két Samsung ATIV Book 5 laptop, két Samsung Galaxy Note 12.2 Pro tablet és két Samsung Galaxy S5 okostelefon, hogy a szerencsések még kényelmesebben intézhessék FŐTÁV-os ügyeiket.

A FŐTÁV elkötelezett a papírhasználat csökkentése iránt. Az online ügyfélszolgálat igénybevételével Ön is támogatja törekvésünket!

Intézze FŐTÁV ügyeit online és nyerjen!

A nyeremények sorsolására 2014. október 7-én és november 12-én kerül sor közjegyző jelenlétében.

További részletek és pontos játékleírás a www.fotav.hu oldalon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top