Otthon

Közel mindenhez, ami fontos (x)

Zugló egyike Budapest azon kevés városrészeinek, ahol a kertvárosi jellemzők mellett a belváros adottságai is jelen vannak. A XIV. kerület az agglomerációs területek békés hangulatát idézi, ahol a csendes utcák mellett a kényelmes és minőségi élethez elengedhetetlen feltételek is megtalálhatók.

Zugló a főváros egyik legbiztonságosabb része, ahol a közlekedés és a különféle ügyek intézése nem jelenthet gondot: a napi bevásárlást elintézhetjük a kisebb-nagyobb bevásárlóközpontokban, termelői alapanyagokért a piacra is elugorhatunk, emellett számos bankfiók, gyógyszertár és pékség is található a kerületben, sétatávolságra.

A gyerekeket a kerületi óvodákba és iskolákba járathatjuk, és még egyetem is található a környéken, továbbá, ha a barátainkkal találkoznánk és beülnénk valahova meginni egy kávét, akkor kávézók és cukrászdák végtelen sorai közül válogathatunk. A kedvező infrastruktúrának köszönhetően pillanatok alatt juthatunk el a város bármely pontjára, legyen szó autós vagy tömegközlekedésről.

Közel mindenhez, ami fontos (x)
Egy ilyen sokszínű lokáció kellős közepén, a Bosnyák utcában épül a Metrodom legújabb társasháza, a Metrodom Zugló lakópark, ahol közel kétszáz új lakás érhető el, családias környezetben. A XIV. kerületben egyébként csekély az új építésű lakóingatlanok száma, annak ellenére, hogy egyre többen keresnek otthont ezen a városrészen.

Közel mindenhez, ami fontos (x)
A környék adottságai mellett azonban más tényezők is nagyon fontos szerepet játszanak, érdemes ugyanis megnézni, hogy adott lakópark milyen egyedi szolgáltatásokat ígér. A Metrodom Zugló lakópark épületei tágas belső kerteket és játszóteret ölelnek körbe, ahová a gyerekekkel bármikor leugorhatunk játszani. Grillterasz is kialakításra kerül, így a sütögetés is remek kikapcsolódási opció lehet akár ősszel is, pezsgő, városias hangulatban!

Közel mindenhez, ami fontos (x)
A lakások értékesítése november 10-én indul, a lakáslista az árakkal pedig már megtalálható a Metrodom honlapján. Találja meg új építésű otthonát a Metrodom Zugló lakóparkban!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top