Otthon

Tündéri miniházban lakik egy nagyi – fotók!

A barátai először kinevették, amikor megtudták, hogy hol akar lakni.

Bámulatos fészket épített magának Monica Smith. Az idős asszonyon még a közeli barátai is csodálkoztak, amikor eldöntötte, hogy a szerszámoskamráját házikóvá alakítja át. Ám korántsem hobbiból: a kisebbik lányának – aki ötgyermekes anyuka – ugyanis odalett az otthona, ezért Monica felajánlotta a saját házát, ő pedig kitalálta, hogy beköltözik a szerszámoskamrába. (A két hálószobás ház ugyanis szűknek bizonyult, hiszen Monica nagyobbik lánya, Anna is ott lakik.) Persze előtte klasszul átalakította egy miniházzá, mégpedig oly módon, hogy egyrészt minden meglegyen benne, ami szükséges, másrészt a kis mérete ellenére is lakható legyen.

Kívülről ugyan még nincs kész, viszont a belső tér kialakítása egyszerűen bámulatos. Monica mindent maga csinált, nem fogadott fel építőmunkásokat; amikor mégis szüksége volt segítségre, a gyerekeire és az unokáira egyaránt számíthatott.

Forrás: viralnova.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top