Otthon

Egykori otthona előtt él hajléktalanként

Egykori saját, pazar otthona előtt él hajléktalanként egy 69 éves férfi, miután a felesége kidobta a házból.

Az orvosként dolgozó feleség hat hónappal ezelőtt tette ki a hatalmas házból Sharafat Khant, a férfi azóta az épület előtt él hajléktalanként. Tisztálkodni nem tud, cipője nincs, és az egészségi állapota is rossz, emiatt a szomszédok egyre jobban aggódnak érte. Ruhákat és takarókat is vittek már neki, a feleség azonban elvette azokat a férfitól, mert nem akarja, hogy kényelmesen berendezkedhessen az utcán. Az asszony még azt is megtiltotta, hogy bárki ételt vigyen a férfinak. 

Egykori otthona előtt él hajléktalanként

Bár az ingatlan fele jogilag a férjé, a feleség kicseréltette a zárakat. A családtagok és a barátok megpróbálták rávenni Khant, hogy költözzön be egy szállodába, ő inkább a hajléktalanságot választotta. Nem hajlandó elmozdulni a ház elől, mivel abban reménykedik, hogy a neje megenyhül, és visszafogadja. A rendőrök mintegy 30 alkalommal jártak már a háznál, ám nem tudnak tenni semmit a helyzet megoldása érdekében, hiszen az ingatlan a házaspár közös magántulajdona.

Egykori otthona előtt él hajléktalanként

Sajtóértesülések szerint a feleség azért dobta ki a férjét, mert elege lett az éveken át tartó verbális és fizikai bántalmazásból, távol tartási végzést pedig hiába kért a férfi ellen. Azt állítja, hogy vallási meggyőződése miatt nem tud elválni a férjétől, Khan azonban azt mondja, hogy ez nem igaz, az asszony csupán nem akarja elveszíteni a fele vagyont a válás során.

Forrás: Oddity Central

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top