Otthon

Új év, új otthon – lakásdekorációs tippek frissíteni vágyóknak

Év elején még jobban bennünk van a változtatás vágya, miért ne kezdhetnénk ezt az otthonunkban?

Új év, új tervek, nagy fogadalmak. Aztán néha egy kis csalódás, ha mégsem váltottuk valóra őket. Ígéretek helyett inkább cselekedjünk azonnal, míg bennünk van az akarat, a frissesség és az újítani vágyás. Miért ne kezdhetnénk ezt az otthonunkban? Mutatunk pár ötletet, amivel feldobhatod a lakásod kinézetét az új év alkalmából.

Fesd ki a könyvespolcok közötti falrészt! 

Elég ütős végeredményt érhetsz el, ha a könyvespolcok mögötti falrészt valami élénk színnel dobod fel. Szuperül fest, amikor a könyvek mögött fel-felbukkan egy erős piros vagy zöld szín.

Forrás: Pinterest.com

Helyezd a festményeket vagy posztereket valami szokatlan részre!

Azt mondják, a képek helyen általában szemmagasságban van a falon, de miért kéne mindig a szabályok szerint létezni? Aggasd a legkülönbözőbb helyekre vagy magasságokba a képeket, legyen szó az ágytámla feletti részről vagy akár a fal és a plafon közvetlen találkozásáról. 

Adj színt a plafonnak!

Sokszor elfeledkezünk a plafonról, pedig nem csak azért van a fejünk felett, hogy menedéket biztosítson. Ugyanúgy kiváló felület a dekorálásra, ezért bátran ess neki, és fesd ki, vagy húzz rá extrém tapétát.

Forrás: Pinterest.com

Helyezz dísztárgyakat a legszokatlanabb helyekre, vagy adj nekik új funkciót!

Ki mondta, hogy a vécében vagy a fürdőszobában nem lehet elhelyezni apró dísztárgyakat? Dehogynem! Pont ott dobja fel leginkább a hangulatot egy-két elsőre talán nem odaillő dolog.

Forrás: The Chic Home

Apartment Therapy

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top