Otthon

Samsung Eco Bubble mosógép – szereti és óvja ruháid, akárcsak te magad!

Mi, nők, képesek vagyunk a végletekig ragaszkodni egy-egy kedvenc ruhadarabunkhoz. Mindenki gardróbjában pihen néhány klasszikus, ami soha nem megy ki a divatból, legyen az egy tökéletesen passzoló farmernadrág, a kis fekete ruha, vagy éppen egy elegáns blézer. Ez a ragaszkodás azonban nem csak a külcsínről szól: sokszor élmények is fűződnek hozzájuk, hiszen egy-egy kedves ruhanemű életünk fontos eseményeit is eszünkbe juttathatja. Szeretjük, ha ezek a klasszikus darabok újra és újra az újdonság erejével hatnak, és nem árulkodnak saját koruktól. Ezért igen bosszantó tud lenni, ha azért kell megválni néhány praktikus kedvenctől, mert a sok mosás után kinyúlt, kibolyhosodott vagy elvesztette eredeti színét.

Fontos, hogy olyan mosógéppel gondoskodjunk kíméletes tisztításukról, amely épp úgy szereti és óvja ruháinkat, mint ahogyan mi magunk is tesszük. A Samsung Eco Bubble mosógép kíméletes mosási technológiája révén segít megőrizni a ruhák eredetiségét: vízzel és levegővel ugyanis olyan aktív habot képez, mely a szálak közé hatolva távolítja el a szennyeződéseket, így már hideg vízzel is igazán nagy hatékonysággal lehet mosni. Emellett az alacsony hőfoknak köszönhetően pedig nem nyúlnak ki és nem mennek össze a ruhák, sőt még áramot is spórolunk.

Samsung Eco Bubble mosógép – szereti és óvja ruháid, akárcsak te magad!

 

Nincs több mosásban kibolyhosodott ruha! A Samsung Eco Bubble mosógépek gyémánt mintázatú dobja kíméletes a ruháinkkal, mivel a hagyományos dobfelszín helyett mély, gyémánt alakú bemélyedéseket alkalmaz. Az apró, sima kimeneti nyílások minimálisra csökkentik a súrlódás és a szakítás esélyét, így megóvják ruháinkat a kilyukadástól és a bolyhosodástól, miközben a mosógép alaposan, mégis kíméletesen tisztít.

És hogy ne csak ruhánk időtállóságát őrizzük meg, hanem mosógépünkét is: a Samsung mosógépek kerámiabevonatú fűtőszállal érkeznek, melynek sima felületén nem tapad meg sem a vízkő, sem egyéb szennyező anyag, ami a fűtőszálat károsítaná. Ennek köszönhetően a fűtőszál élettartama jelentősen nőhet, akár háromszor tartósabb lehet. Így sokáig moshatod kedvenc darabjaidat kedvenc Eco Bubble mosógépeddel!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top