Otthon

Sportolj a szabadban – elég, ha koszos ruháiddal majd a mosógéped foglalkozik!

Még van egy kis időnk kihasználni az őszi idő szépségét, a nap melengető sugarait és a kellemes hőmérsékletet. Ilyenkor jólesik minden alkalom, amit a szabadban tölthetünk kirándulással, túrázással, biciklizéssel. A reggelek és az esték azonban ilyenkor már hűvösek, az őszi idő megkívánja kényelmes vagy akár profi melegítőket, átmeneti kabátokat, mellényeket, amelyek viszont outdoor sportolás közben könnyen koszolódhatnak. Sokszor a magunk kárán tanuljuk meg, hogy a sportruházat tisztítása nem egyszerű kérdés, a csúcstechnológiával készült impregnált ruhák ugyanis igen érzékenyek a mosásra. Egy alapos, 40 fokon végzett mosás például másfél óra alatt akár tönkre is tehet egy több tízezer forint értékű professzionális sportruházatot.

A Samsung Eco Bubble mosógép kitűnő megoldást kínál erre a problémára, hiszen kíméletesen tisztítja ruháinkat már alacsony hőfokon is. Még azokat az érzékeny szabadidőruhákat is bátran moshatjuk vele, melyek impregnált vízlepergető anyagból készülnek.

Sportolj a szabadban – elég, ha koszos ruháiddal majd a mosógéped foglalkozik!

 

A Samsung Eco Bubble mosógép ugyanis egyedi technológiával működik: a mosószer és víz keverékéből aktív habot képez, ez pedig védelmet nyújt a vízhatlan réteg kopása ellen, és egyenletesen járja át a ruhákat, ezzel minimálisra csökkentve a vízálló, szabadtéri sportokra használt ruhák károsodását. Ráadásul a különleges folteltávolító programnak köszönhetően a makacs foltokat egyetlen programmal, külön folteltávolító vegyszer használata nélkül eltávolíthatjuk. Emellett fontos az is, hogy a ruha impregnált anyagához ajánlott  mosószert válasszuk, hiszen így az Eco Bubble mosógép megfelelő programjával kombinálva kényes, vízhatlan, lélegző anyagból készült ruháink alacsony hőfokon mosva is tiszták lesznek, miközben megőrzik azokat a tulajdonságaikat, amelyekért megvettük őket.

A Samsung Eco Bubble mosógépek nem csak a ruháinkkal, de a környezetünkkel is kíméletesek, hiszen olyan környezetbarát készülékek, amelyek használatával energiát takaríthatunk meg. Érdemes Eco Bubble mosógéppel óvni legféltettebb ruháinkat, hogy még több emlék fűződhessen hozzájuk!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top