Otthon

Sportolsz? Így óvd meg sportruháid anyagát és hosszan tartó frissességét! (x)

Sportruhát viselni kicsit olyan, mint páncélt ölteni – sokak számára a szép és kényelmes edzőruha komoly motivációt jelent az újabb és újabb csaták megvívására, amelyet az egészséges életmódért folytatunk.

A rendszeres testmozgás azonban a ruhák gyorsabb elhasználódását eredményezheti, ezért rendkívül fontos, hogy ezeket a ruhákat megfelelően ápoljuk. Nemcsak azért, mert így tovább hordhatjuk őket, hanem azért is, mert egy friss illatú, szép és kényelmes ruhában sokkal jobb közérzettel tudunk sportolni.

De hogyan tudjuk hosszú távon megőrizni ruháink jó állapotát és friss illatát?

A Lenor Unstoppables segít megoldani ezt a problémát.

Innovatív technológiájának köszönhetően hatékonyan szívja magába a kellemetlen szagokat, miközben intenzív, kellemes illatot bocsát ki, hosszan tartó frissességet kölcsönözve a ruháknak (edzés előtt és után is). Koncentrált összetevői lehetővé teszik, hogy minden egyes mosással felerősítsük ruháink illatának intenzitását. A Lenor Unstoppables illatgyöngyei nem károsítják az anyagot, így tökéletesen alkalmasak sport- és egyéb funkcionális ruhák mosására, amelyek erősebben igénybe vett felhasználásuk miatt gyorsabban magukba szívják a kellemetlen szagokat.

Leitner Olga, közismert fitneszinfluencer és főállású édesanya, nemrég tesztelte a Lenor Unstoppables illatgyöngyök erejét védjegyévé vált fekete edzőruháin. Olga hetente 4–5 alkalommal edz, így sportruhái igencsak igénybe vannak véve a mindennapos mosástól. A teszt során azt sem rejtette véka alá, hogy szereti, ha akár egy óra használat után is jó illatúak maradnak: „Nőként imádom a jó illatokat, a jó parfümöket, és keresem, kutatom mindig, mivel lehetne hosszan tartó illatot biztosítani a ruháimnak is.”

 „Az edzőcuccaim iszonyú illatosak lettek, (…) az izzasztó edzés végén is lehetett még érezni, szóval csak ajánlani tudom. Próbáljátok ki ti is bátran, nem fogtok csalódni!” – nyilatkozta végül.

A Lenor Unstoppables illatgyöngyök 4 változatban kaphatók: Fresh, Lavish, Dreams és Spring

És hogyan használd?

Szórd a gyöngyöt a mosógép dobjába, tedd bele a ruhákat és a mosószert. A gyöngyök feloldódnak a mosás alatt, és átitatják illatukkal a ruha anyagát, folyamatos frissességet biztosítva egészen a következő mosásig.

További információ a Lenor Unstoppables termékről: https://www.everydayme.hu/

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top