Otthon
Szponzorált tartalom

Telefontöltők újratöltve – indukciós töltők

Elmondjuk, miért lehet nagyon könnyen megszeretni a Qi töltőket.

A technikai fejlődés nélkülözhetetlen vívmányai nemcsak kitöltik az életünket, hanem olyan alapot teremtenek, amelyek nélkül már elképzelhetetlenek a hétköznapok. A számos kellemes és komfortos hozadék mellett azonban több nehezen viselhető vagy zavaró velejárója van az elektronikai forradalomnak. Az egyik az utóbbiak közül a számtalan kábel, hosszabbító, kapcsoló és aljzat, amelyek, ha nem jó a ház, lakás kialakítása, elképesztő káoszt okozhatnak. Nemcsak a látványt rontják, hanem a szabadságunkban is korlátoznak, hiszen helyhez kötnek. Ezért is lehetséges az, hogy egyre népszerűbbek a vezeték nélküli készülékek, az otthonaink pedig – legyen szó intelligens otthonról vagy egy átlagos lakásról – egyre több olyan komfortos megoldással vannak felszerelve, amelyek hozzásegítenek a gondtalan hétköznapokhoz.

Ha a lakások designjának kialakítását vesszük alapul, sokan ragaszkodnak a süllyesztett aljzatokhoz, ami teljesen érthető. Ám a legmodernebb készülékek tulajdonosai már ennél is tovább mennek, és előszeretettel élnek a Qi töltők adta csodával – merthogy az akár annak is tűnhet azok szemében, akik nem jártasak a fizikában. Ezek a töltők ugyanis úgy töltik fel árammal a készülékeket, hogy azokat nem kell kábelekkel hozzájuk kapcsolni. A mechanizmusban nincs semmi varázslat, csupán az elektromágneses teret használja a töltő és a készülék a kapcsolódásra és az energiaátadásra.

Qi töltő telefonhoz

Nem véletlen, hogy sok kávézóban, étteremben, de több reptéren is vannak Qi töltők, amelyeket igénybe vehetnek az emberek. Azok, akik még nem próbálták ezt a technológiát, valószínűleg nem értik, miért egészen más használni, mint a normál, konnektorba dugható változatokat. Azok viszont, akik odavannak a Qi töltőkért, meg vannak győződve arról, hogy soha többé nem akarnak kínlódni a töltőkereséssel, hiszen olyan fokú kényelmet biztosítanak a beépített fajták, amit könnyű megszokni, de lemondani róla már nem lehet. Van még valami, ami e mellett a technológia mellett érvel: az pedig nem más, mint hogy ezekkel a Qi töltőkkel bármilyen telefont el tudunk látni energiával.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top