Otthoni kényeztetés
Szponzorált tartalom

Öltözz eperbe tetőtől talpig!

Itt az eperszezon, és nem csak a természetben. A házikarantén napjait is feldobhatod epres ruhákkal, kiegészítőkkel és persze fagyival.

 1. Pizsamaként és otthonkaként is hordhatod ezt az oversize pólóból és shortból álló szettet. Szuper kényelmes! (H&M)

2. Az eperfagyi jó dolog. És akkor lehet még jobb, ha csoki is van hozzá. Csábulj el bármikor egy dupla csokoládés-epres Magnum poharas jégkrémre! 

3. Akár a fürdőkádban is fagyizhatsz, egy epres fürdőbomba társaságában. (Stenders)

Tetőtől talpig eperben

 

4. A védőmaszk egy darabig biztosan része lesz a ruhatárunknak. Nem kell azonban komornak lennie: ez is lehet például epres.  (Amazon)

5. Ezzel az epres tokkal tavaszi-nyári hangulatba hozhatod az okostelefonodat is. (eBay)

6.  Feldobnád az unalmas kanapét egy látványos kiegészítővel? Ez az eper formájú díszpárna éppen megfelel a célnak. (H&M)

7. Ezt a laza, epres pólót viselheted otthon, de ha kiszaladsz a boltba, akkor sem kell átvenned, hiszen például egy farmerrel klassz párosítás.  (Szputnyik)

Tetőtől talpig eperben

 

8. Ez a műanyag papucs megfelel most házipapucsnak is, de ha újra mész majd strandra, ott is villanthatsz vele. (Aliexpress)

9. Ha ilyen kulcstartón lóg a kulcscsomód a zárban, az ajtó is vidámabban fest, még ha túl sokat is látod mostanában belülről. (Claire’s)

10. Puha, meleg, mégis nyárias hangulatú zokni, a hűvösebb napokra. (Asos)

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top