régi_Háztartási tippek

Kipróbáltam, bevált!

Igazi szkeptikus vagyok, amikor a hatékony folttisztítók kerülnek szóba. Nálam tényleg nem szoktak csodaszerként működni. A makacs folt, az nálam olyan makacs, hogy ha halványan is, de mindig jelzi, hogy ott volt. Természetesen, azért időről-időre kipróbálok néhány hatékonynak nevezett folttisztítót, de olyat még nem találtam, amelyikkel tényleg elégedett lettem volna. Eddig!

A Vanish termékeit kifejezetten kedvelem. Nem tartom őket csodaszernek, de más termékekkel összehasonlítva ezeket szeretem a legjobban.
Amikor megkértek, hogy próbáljam ki a Vanish új Power Gel termékét, csak úgy vállaltam, ha tényleg leírhatom véleményem. Úgy döntöttem, hogy nem fű- és olajfoltot tesztelek, valahogy az én családomban ebből nincs túl sok, hanem inkább mindent menet közben.

Kipróbáltam, bevált!

1. teszt
Fehér ing érettségi vizsgák ideje alatt
A gyermekem éppen az érettségi időszakában van, és rájött, hogy a három fehér ingből csak egy olyan van, ami elég kényelmes ahhoz, hogy fesztelenül tudjon a feladatra koncentrálni. Ez azt jelentette, hogy minden nap kitette az inget, hogy kimossam reggelre. Első napon csokoládéfolt, második napon valami olajos folt (gondolom a chipses kezétől), a harmadik napon kávéfolt volt a kihívás.
Azt olvastam, hogy a Vanish Power Gelt, 26-féle folton tesztelték, így remélem, hogy ezek is benne voltak. A kézre álló kényelmes kis flakon egyedileg kialakított formájának és új dörzsölőfejének köszönhetően tényleg elég bizalomgerjesztőnek tűnt. A gél így éppen a foltra tud kerülni, és apró körkörös mozdulatokkal percek alatt beszívódik az anyag mélyebb rétegeibe. 5 percig kell állni hagyni, majd mehet a mosógépbe, vagyis én oda tettem, de biztosan a kézi mosáshoz is hatékony.
Az esélytelenek nyugalmával vártam az eredményt, és hát láss csodát.

Csokoládéfolt – eltűnt
Olajosfolt – eltűnt
Kávéfolt – eltűnt

Kipróbáltam, bevált!

2. teszt
Fehér farmer és a vörösbor
Nálam járt a barátnőm, egy laza kis esti borozgatáson. Igen, természetesen vörösbort ittunk, és valahogy a vörösbornak olyan a “természete”, hogy mindig kilöttyen. Hol a terítőre, hol a vendégre. Nálunk a barátnőm fehér farmerére csöppent, amitől persze nem volt boldog.
Gondoltam, itt a lehetőség egy újabb tesztre. Nadrág le, előkezelő gél a foltra, 5 perc várakozás, gyors mosás. És újra működött.

Vörösborfolt – eltűnt

Kipróbáltam, bevált!

3. teszt
Alapozó színes ruhán
Szinte mindennapos probléma, hogy amikor egy nő ruhát cserél, a smink még rajta van. Az alapozó vagy éppen a rúzs pedig szépen rákenődik a ruhára. Hát nálam az alapozó maradt a piros pólómon, így gondoltam ezen is kipróbálom az előkezelő gélt. Néhány körkörös mozdulat, pár perc, és mosás.
Bevált.

Alapozófolt – eltűnt

Kipróbáltam, bevált!

4. teszt
Céklalé a terítőn
Van egy kedvenc kockás terítőm, de céklafolttal nem annyira szép már. Hetek óta nem vettem elő, mert az utolsó mosásnál még mindig látszott a halvány folt. Gondoltam, ha a Vanish Power Gel működött a többi foltnál, hátha a cékla is eltűnik. Nem voltam túl bizakodó, hiszen nem volt egy friss folt. Bekenegettem a géllel, vártam, kimostam a mosógépben, és érdekes, még a többi terítő is csodaszép lett tőle, pedig azokat nem is kellett foltkezelnem.

Céklafolt – eltűnt

Kipróbáltam, bevált!

A Vanish Power Gel nem csodaszer, de tényleg hatékony, és nálam bevált.

 

Teszteld te is! Szavazz és nyerj!Kipróbáltam, bevált!

A Vanish előkezelő gél kétszer hatékonyabb formulája célzottan kezeli és eredményesen távolítja el akár a legproblémásabb foltokat is, már az első használat alkalmával. Egyedileg kialakított formájának és új dörzsölőfejének köszönhetően egyszerű és könnyű használatot nyújt. Így a folteltávolítás már nem egy bonyolult procedúra, annál inkább egy tisztítási élmény.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top