Shine

Vloggerina ihlette a Smashbox új highlighter palettáját

Casey Holmes amerikai YouTube vlogger volt az a szerencsés, akit a márka felkért, dolgozzanak ki közösen egy új highlighter sort, aminek ragyogó színei a legtöbb nő számára használható lesz a mindennapi smink elkészítéséhez.

Casey Holmes amerikai YouTube vlogger volt az a szerencsés, akit a márka felkért, dolgozzanak ki közösen egy új highlighter sort, aminek ragyogó színei a legtöbb nő számára használható lesz a mindennapi smink elkészítéséhez. A Spotlight Palette-re keresztelt cruelty free újdonság két árnyalatban is kapható, így kényeztetve külön-külön a világos és sötétebb bőrű hölgyeket.

Mindkét sminkes dobozka három színvariációt tartalmaz, világostól a sötétebb árnyalatig. A Pearl névre keresztelt lágy, rózsás árnyalatú színeket rejt, ezt a világos arcbőrűeknek ajánlják, a bronzosan-aranyosan csillogó Gold változat pedig a napsütötte, sötétebb arcbőrön mutat a legjobban.

Maga a kompakt kiszerelés egy egészen jó méretű tükröt is rejt magában, így bárhol, bármikor javíthatunk sminkünkön a nap folyamán. Igaz, ehhez nem árt egy mini sminkecsetet is magunkkal vinni, azt ugyanis nem tartalmaz a paletta. Ezzel szemben mellékelnek hozzá egy használati útmutatót, amely segítségünkre lehet abban, hová, hogyan vigyük fel az arcsminket és mire ügyeljünk a highlighterezésnél.

A színek intenzívek, jól pigmentáltak és az ígéretek szerint remekül kombinálhatóak, építhetőek, így abszolút egyénre szabható, milyen lesz a végső eredmény az arcunkon.

A nagy eseményről persze maga Casey is beszámolt egy videóban, amiben használat közben is láthatjátok a palettákat. Itthon például a Douglas üzleteiben is lecsaphattok a Smashbox beauty termékeire, reméljük ez a két újdonság is hamarosan elérkezik hozzánk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top