Shine

Ezért nem mosolyog Victoria Beckham

Frappáns magyarázatával feliratozta pólóit az ex-Spice Girl divattervező, akit - szinte - sohasem látni mosolyogni - legalábbis, ha fotózzák.

Frappáns magyarázatával feliratozta pólóit az ex-Spice Girl divattervező, akit – szinte – sohasem látni mosolyogni – legalábbis, ha fotózzák. Pár éve egy interjúban már elmagyarázta, miszerint mosolyát a divat lopta el tőle. “Nem mondom, hogy ez nem én vagyok, de azt sem állítanám, hogy teljesen ilyen lennék… Ez egy védőpajzs, amit viselek.” – nyilatkozta még 2002-ben az amerikai Glamour magazinnak.

A napokban pedig, meglovagolva ezt a róla elhíresült nézetet, “Fashion stole my smile” feliratos pólókat dobott piacra saját márkája alatt. Victoria pedig érti a viccet, így ő maga is felvette az ominózus ruhadarabot, amiben persze a szemfüles fotósok lencsevégre is kapták.

A fehér és fekete színben kapható pamut póló limitált kiadású és kizárólag a Victoria Beckham webshopból rendelhető vagy a márka londoni Dover Street-i üzletében kapható 95 £-ért, vagyis körülbelül 34000 Forintért.

A designer logózott, feliratozott pólóknak most nagy keletje van, számos divatház dobott piacra hasonló darabokat, még a legnagyobb nevek közül is, mint a Gucci, a Dior vagy a Chanel. Ennél találóbb, az adott divattervezőre utaló “szlogennel” ellátott felső azonban még nem bukkant fel, így a divatimádók körében sanszos, hogy nagy népszerűségnek fog örvendeni és pillanatok alatt elkapkodják.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top